Daily Life

Vorige Week // Last Week

Ook afgelopen weken bleef het aantal foto’s dat ik nam nogal beperkt en ik vrees dat het de volgende weken niet anders zal zijn. Zoals altijd heb ik veel schoolwerk en heb ik veel minder tijd dan ik zou willen om mijn hobby’s te beoefenen. Neen, een avond kubussen/zakjes/anatomie-poppen schetsen is echt niet hetzelfde als een avondje op uw gemak tekenen. Vandaar dat ik hier al schreef dat ik naar de examen uitkeek. Als rustpunt. Helaas hebben we vorige week drie opdrachten gekregen tegen eind januari, dus dat uitrusten zal toch niet volledig zijn waarop ik hoopte. Gelukkig neem ik volgend weekend vrijaf. Gewoon ik, het vriendje en  een hoop hardcore kerst-shoppen en zetel-hangen. Ik kijk er naar uit!

// These past weeks I didn’t make a lot of pictures. I blame to much school assignments and a somewhat tired me for that. It also wont get any better in the next couple of weeks, since finals are almost here and yes, we even got some assignments to make in our exam-period. Not what I was hoping for. At least I will be taking the weekend before Christmas off. Just me, the boyfriend and some serious shopping and relaxing. Bring it on!
Vorige_Week_20131215
Ik ging naar ArtGent en zag een paar coole dingen // Superslechte schets, maar zo werd Sinterklaas bij ons vroeger opgewacht // Afwerking van mijn tekeningen van de afgelopen maanden. Ik moest kleur en schaduw toevoegen // Ik kreeg van mijn papa een pompoen van om en bij de 7 kilo, die ik dan ook vakkundig tot soep verwerkte.

// I went to ArtGent and saw some pretty cool things // A very bad sketch, but this is how we used to wait for Sinterklaas // Finishing some of my sketches from the last months. I needed to ad colour and shadows // Making pumpkin soup from a 7 kg pumpkin. 
Vorige_Week_20131215a
Pakje klaarmaken voor verzending, is nog altijd één van mijn favoriete onderdelen van een Etsy-shop te hebben // Na weken van vooral schoolwerk en erg weinig eigen werk (op mijn 365 DoD na natuurlijk), had ik eindelijk nog eens tijd om te beginnen aan een nieuw schilderij. Wel aan drie nieuwe schilderijen eigenlijk. 🙂

Hoe was jullie week? Hebben jullie al jullie Kerstcadeau’s al ingeslagen? Wat hopen jullie onder de kerstboom te vinden?

// Still one of my favourite things to do: making packages for Etsy orders // After weeks of almost no random drawing and absolutely no painting, I finally started a new piece. Well, actually three pieces at once… 🙂

How was your week? Do you already have all your Christmas presents? And what are you hoping to find under the tree? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fenne December 15, 2013 at 4:46 pm

  ik hoop vooral geen scherven te vinden onder de kerstboom (met de honden die er telkens lang lopen) 🙂
  Hier worden de laatste dingen afgewerkt voor de jury komende week. Spannend!
  Hebben jullie een jury?

  • Reply Plutomeisje December 15, 2013 at 5:01 pm

   Haha, daarover zou ik mij ook wel wat zorgen maken. Vandaar dat wij geen echte kerstboom hebben, met drie katten is dat om problemen vragen. 😛

   Wij hebben ook jury, maar pas eind januari (vandaar dat die opdrachten dan pas afmoeten). Volgende week hebben we ook een soort examen van schetsen, waarbij we nog eens alle dingen moeten schetsen die we afgelopen maanden gezien hebben, maar dat telt (gelukkig) samen met onze werkjes van de rest van het jaar 🙂

   Wat ben je aan het maken voor de jury?

 • Reply Elisse December 15, 2013 at 9:39 pm

  Hier alles eveneens druk, maar wel wat meer foto’s gemaakt nu ik een smartphone heb! (wel heeel weinig foto’s met mijn Canon, maarja..) Ik vind uw tekeningen allemaal zo vet hé! Een weekendje vrijaf nemen moet wel eens kunnen, vind ik 🙂 Ik heb al een lijstje met wat ik voor wie wil kopen/maken, dus ik kan er vanaf volgende week echt volledig in vliegen (na alle schooldeadlines…) 🙂

 • Leave a Reply