Daily Life

Dawanda Designmarkt BXL

Op 17 november trok ik naar Brussel, waar Dawanda een heuse designmarkt + blogmeet had georganiseerd in het Meininger Hotel. Om te beginnen werden Lieke, Elisse (+ haar zus) en ik op de blogmeet verwacht. Daar mochten we alvast zelf onze beste creatieve kant laten zien en kregen we naald en draad in onze handen geduwd.

dawandamarkt01

dawandamarkt05

dawandamarkt08

Het resultaat mag gezien worden, al zeg ik het zelf. Een handleiding om zelf zo een leuke geborduurde tas te maken, vind je trouwens op Liekes blog. Ook al waren we een beetje te laat voor de blogmeet, waren het toch gezellig uurtjes. Alvorens we de verschillende standhouders konden gaan ontdekken, kregen van Dawanda ook nog een goedgevulde goodiebag.

dawandamarkt06

Op naar de Designmarkt dus, die in tegenstelling tot wat je gewoonlijk op beurzen ziet, niet georganiseerd was met allemaal standjes in een grote zaal. Iedere standhouderhad zijn eigen hotelkamer ter beschikking, die ze helemaal naar hun zin konden inrichten. Helaas was de belichting van de hotelkamers nogal ondermaats, iets wat veel standhouders niet op voorhand wisten en wat, in combinatie met een donkere dag, niet de ideale manier om alle leuke spullen te bewonderen (of te fotograferen). Hierdoor heb ik helaas niet vele foto’s van de kamers

dawandamarkt12Hangertjes van ? (als iemand mij kan helpen?)
dawandamarkt11Halsketting van Tilt

Ik heb heel wat leuke spullen gezien en bovendien vielen de prijzen heel goed mee. Ik vrees alleen een beetje dat Dawanda in de toekomst nog net iets meer reclame voor het hele gebeuren gaat moeten maken, want het op zich wel rustig in de gangen. Het was nochtans de perfecte plek om wat vroege kerstcadeau’s in te slaan.

dawandamarkt10Tasjes van Puntje
dawandamarkt13Knuffelkatten van Beron

Zoals ik al zei, kregen wij bloggers (lucky basterds we are) een goodiebag toegestopt, vol vrijgevige donaties van de standhouders zelf. Ik kreeg een geweldig fancy leder notitieboekhoudertje (dat ik echt zalig vind, ik hou zo van mijn luxe notitieboekje nu ^-^) + een schattig enveloppe sleutelhanger van Alles in Leder, een leuke broche van Florica, schattige postkaartjes van Herr Pfeffer (favo shop op de hele Designmarkt, btw) en nog twee buttons van Liekebieke. Allemaal erg leuke dingen dus, waar ik erg blij met ben. Zelf kocht ik trouwens nog deze I don’t care brocheย van Knallbraun.

dawandagoodiebag

Zijn jullie naar de Designmarkt gegaan? Iemand die iets leuks gekocht heeft of een toffe nieuwe webwinkel ontdekt heeft?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply la merlette blanche December 19, 2013 at 11:34 pm

  Oh indeed, you lucky bastards!

 • Reply Elisse December 19, 2013 at 11:55 pm

  Leuke post menneke! Ook geen flauw idee meer welke shop dat was. Maar ooh, die Duitse griet van de kaartjes was zo zalig, haha! Al veel van uw enveloppen gebruikt?

 • Reply Kapucijnaap December 20, 2013 at 10:03 am

  my thoughts exactly over die reclame – ik kon zelf niet gaan maar had supertoevallig de poster zien hangen aan ‘t hotel de week voordien. En de Kanaalzone is vooralsnog helaas niet echt een plek waar veel mensen toevallig langskomen. Ze zouden het volgend jaar beter op voorhand laten circuleren onder bloggers ๐Ÿ™‚ Afgaand op uw foto’s wel zund dat ‘k het gemist heb!

 • Reply Leen Philips December 21, 2013 at 12:11 pm

  Wauw tof, wat een leuke spullen! ๐Ÿ™‚

 • Reply Happy bday to me – 25 before 26 recap | Plutomeisje January 24, 2014 at 2:08 pm

  […] had ontmoet op om samen in Gent af te spreken, ik trok alleen naar Brussel met de trein, richting Dawanda Designmarkt, ik deed mee aan het ingangsexamen van het KASK en ik schreef mij in in een compleet nieuwe […]

 • Leave a Reply