Link Love

Link Love

Amai mensen, het einde van het eerste semester! Ik heb het zowaar in één stuk gehaald. Mits een paar slapeloze nachten weliswaar, wat nog wel meevalt als ge weet dat ik al drie weken loop te snotteren en te hoesten. Dit weekend ga ik alleszins niet veel meer doen, behalve belachelijk hard ontspannen en wat kerstshopping stress beleven. Volgens mij een super strak plan. En terwijl ik snotterend rond dartel in de Antwerpse straten, kunnen jullie rustig deze geweldige links checken. 🙂

Skillshare - The First Steps of Hand-Lettering: Concept to Sketch

DIY Embroidery Pendants

 • Op Skillshare ontdekte ik deze week een geweldig cursus: The First Steps of Hand Lettering from Sketch to Concept. Het is nog maar de tweede cursus die ik via Skillshare volg, maar deze is wel een stuk uitgebreider en informatiever dan mijn laatste aankoop. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en ik kijk er naar uit om aan mijn eerste project te beginnen. ^-^ (Ps: als je nieuw bent op Skillshare en je registreert via mijn link krijg je $10 korting op je eerste cursus. Bovendien krijg ik dan ook $10, die ik heel graag aan deze geweldig cursus wil spenderen!)
 • Nenz deelde 8 tips om meer zelfvertrouwen te krijgen, op haar typisch vrolijke manier. Een post die hier nog wel eens gaat herlezen worden.
 • Goodnight Little Spoon schreef een post over de meest schattige tiny lists.
 • Wreck this Girl doet weer van Secret Penpal Scavenger Hunt. Ik zo heel graag meedoen, maar twijfel nog een beetje wegens volop in de examens dan…
 • Op Dawanda verscheen er een leuke tutorial om zelf geborduurde halskettingen te maken. Misschien nog een last minute kerstidee?

Wat zijn jullie allemaal van plan tijdens de Kerstvakantie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Leen Philips December 21, 2013 at 11:27 am

  Wat een leuk lijstje! ik bekijk ze zeker eens! 🙂 Geniet van je ontspaninngs weekendje!

 • Reply Stephanie December 22, 2013 at 10:22 am

  Zeker ook eens http://www.galadarling.com . ‘t Is daar waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

 • Reply Carlijn December 22, 2013 at 11:20 am

  Zo toevallig, ik had de hand lettering cursus op skillshare ook deze week ontdekt en bedacht dat ik die eens ging proberen. Dus ik zal je link gebruiken 🙂

 • Reply Elisse December 22, 2013 at 2:01 pm

  Superleuke linkjes 🙂 Fijne feesten Eline!

 • Leave a Reply