Daily Life

Vorige Week // Last Week

De laatste Vorige Week van het jaar! Ik kijk er al naar uit al mijn foto’s van dit jaar af te drukken zodat ik er volgend jaar ook nog een beetje van kan genieten. Foto’s nemen is na bijna een jaar wekelijkse updates nog altijd niet iets wat ik echt spontaan doen, dus als ik al iets op mijn to do lijst voor 2014 ga zetten, dan is het wel “meer foto’s nemen”, alleen al omdat terugkijken zo leuk is. 🙂

// It’s the last “Last Week” post of the year! I’m looking forward to printing all my pics and using them in the house somewhere, so I can also enjoy them next year. I’m still not used to taking pictures, I always tend to forget when life starts getting buzier, so if I needed to place something on my to do list for 2014, taking more pictures would definitely be on it! If nothing else, the looking back part is so much fun. 🙂

VorigeWeek_20131203_01
Eén van de laatste opdrachten voor het 1e semester was een ontwerp voor een deo met een sportfiguur in. Veel prutswerk, aangezien ik nog niet echt goed ben in efficiënt werken. // Na een zwaar eerste semester (seriously, ik ben van mijn leven nog zo moe niet geweest, ik word oud!) genoot ik van een weekendje shoppen in Antwerpen en Gent. // Ik haalde mijn kleurpotloden nog eens boven en prutste wat. Ik moet duidelijk nog wat (veel) oefenen..

// One of my last school assignements of this semester. We needed to draw a deo add that contained a sport figure. I worked way to long on this, since being efficient isn’t one of my strong point, apparently… // After a hard first semester (seriously, I’ve never been so tired in my life, I can’t believe I’m still not used to it!) I decided to spent a whole weekend shopping in Antwerp and Ghent. Much needed and much enjoyed! // I tried using coloring pencils again, I definitely need the practice!

VorigeWeek_20131203_02
Op de lotto spelen was één van die dingen die op mijn 25 before 26 lijst staat en was ook één van die dingen die ik maar bleef uitstellen. Tot nu dus. Fingers crossed – alleszins. 😛 // Pixel die bewijst dat ze schattig kan kijken én keigoed is in dingen hergebruiken. // Webdesign leren bracht een hele hoop ideeën op gang in mijn hoofd, die er ook weer uit moesten. Gelukkig dat het examens zijn, want ik had dringend behoefte aan een hoop nieuwe inspiratie.. // Ergens tussen Kerst en Nieuw verjaart mijn neef en dan volgt er natuurlijk: meer eten! 😀

// One of the items on my 25 before 26 list was playing on the lottery, so I finally did! Fingers crossed! 😛 // Pixel trying to proof that, yes she can be cute and that we always reuse our boxes. // I’m having finals in January and when I started studying webdesign, I also got a lot of new blog ideas (which were very much needed…) // Between Christmas and New Year my cousin has his birthday, which means we have an extra day of stuffing ourselves to the fullest. With yummy Belgian Waffles of course!

Hoe was jullie laatste week van 2013? Niet te veel gegeten? // How was your last week of 2013? Didn’t overeat to much?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply