Bloggen, Daily Life

Eindejaarslijstjes lijstje // End of the Year List of Lists

c0328f07c2ebef4cd7bbf32b470860c5

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hopelijk gaan jullie er allemaal een keizot en plezant 2014 van maken! Ik heb alvast een hoop plannen (waarvan het grootste deel over een paar weken in mijn nieuwe verjaardagslijst terecht gaat komen 😉 ) Ieder jaar maak ik een soort lijst der lijstjes, met de leukste ontdekkingen van 2013, een terugblik op mijn plannen van vorig jaar jaar en mijn favoriete blogs van het jaar.  En aangezien ik al twee dagen te laat ben met mijn lijst, gaan we er aan beginnen.

// Happy New Year everyone! I’m hoping you’ll all make 2014 into an awesome and crazy fun year! I’ve got already a bunch of plans (which will be online in a couple of weeks, when I post my new birthday list). Also, each year I make this list of lists post , collecting my favourite finds od 2013, the most read blogs,… into one post. Since I’m already a couple of days late, let’s start!

Leukste ontdekking van 2013 // Coolest discovery of 2013

 • Skillshare! Met stip op nummer één als mijn favoriete ontdekking van 2013. Moest er een Skillshare fan-girl t-shirt bestaan, ik zou het dragen. Alles aan het concept vind ik geweldig. Skillshare! Without a doubt the coolest thing I discovered in 2013! I absolutely love the concept. If there were a Skillshare fan-girl, I would were it with pride!
 • Er is geen concurentie voor, de Crazy Catlady tag is de best tag ooit! Het begon allemaal bij Olga van Team Confetti, maar ook bij Kathleen van Verbeelding en Elisse van Bij Gebrek aan Beter verscheen de Crazy Cat Lady blogpost al. Ik kreeg het stokje ook al toegegooid en reken maar dat ik mij compleet ga uitleven in die post! // Absolutely the best blogging tag ever! It all started with Olga van Team Confetti, but Kathleen from Verbeelding and Elisse from Bij Gebrek aan Beter posted their Crazy Cat Lady post already. I’ve been tagged and I promise you, I’ll go cat lady crazy in that post. 🙂

crazy cat lady starters kit

Terugblik op mijn plannen voor 2013 // Plans for 2013 in review

 • Ik wou meer bloggen dan in 2012, wat helaas niet gelukt is, ik schreef zelf 8 posts minder! // I wanted to blog more, which didn’t happen, I even wrote 8 posts less then last year..
 • Meer foto’s nemen = check! Ik nam zelf deel aan een Photo Challenge! Er raakten ook een hele hoop foto’s geprint, niet zoals gepland om in een album te hangen, ik maakte er voorlopig al twee prachtige muurcollages mee. // I wanted to take more pictures, which did happen! I even participated in a Photo Challenge and I printed a lot of photos, although they didn’t make it to a pretty album, I did make some awesome wall collages with them. 
 • Ik moest wachten tot in September, maar uiteindelijk raakte ik ingeschreven voor de Bachelor Grafische en Digitale Media. Nog alle dagen mag ik mijn pollekes kussen omdat ik nog maar eens mag voortstuderen en af en toe kan ik nog altijd niet geloven welke leuke dingen ik allemaal aan het leren ben! // I had to wait until September, but I’ve finally started my Bachelor in Graphic and Digital Media. I still am really thankful for the opportunity and the support from my parent. I still have days I can’t believe I’m actually finally doing this and I’m learning all these cool things! 
 • De kleerkast raakte opgeruimd en gesorteerd, maar niet uitgedund. Dat zal toch iets voor 2014 worden. // I wanted to seriously clean out my closet, which happened partly. I sorted through everything, made neat piles and put everything back in my closet. Disposing of pieces will be something for 2014.

Meest gelezen blogs van 2013 // Blogs most read in 2013

In 2013 deed ik een poging om wat meer Nederlandstalige (of Belgische) te lezen en dus kan ik dit jaar een paar nieuwe meestgelezen blogs aan mijn lijst toevoegen. // I tried to read more Dutch (or just Belgian) blog in 2013, so I can add a few newcomers to the list this year.

Mensen die bedankt moeten worden // Peoples that should be thanked

Jullie, beste lezers! Dank u om mijn schrijfsels te lezen en om de geweldige reacties die jullie ahterlaten. Iets waarvan ik in 2014 ook hoop te kunnen genieten! // You, my dear readers! Thank you for reading my writings and leaving awesome comments! I hope I can also enjoy this in 2014!

967aa0a8129fe3cc1f5c2a4047c6f3e8

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Elisse January 2, 2014 at 11:47 am

  Aww, leuke post! Ik kijk al uit naar uw Crazy Cat Lady tag, en eigenlijk naar iedereen die ‘m nog gaat doen. Zo awesome!

  • Reply Plutomeisje January 2, 2014 at 7:10 pm

   Ja hé, ben ook benieuwd naar de post van andere mensen. Alleen zelf nieuwe cat crazy people taggen vind ik wat moeilijk.

 • Reply Olga January 2, 2014 at 12:15 pm

  Nouououououou, wat lief! Ik ben vereerd!

  • Reply Plutomeisje January 2, 2014 at 7:13 pm

   Wel als je mensen een excuus geeft om volop over hun katten te bloggen, dan moet dat gewoon vermeld worden (+ ook altijd heel fijn om je updates over Tetkees en Mo te lezen ^-^)

 • Reply A Bouquet of Buttons January 2, 2014 at 4:28 pm

  Toffe lijst! Ik kijk uit naar de vele katten. Het wordt precies echt tijd dat ik er ook eentje in huis haal, maar ik blijf het maar uitstellen. Ik vind het zo’n toffe beestjes, maar ik heb een aantal mensen die dicht bij mij staan die allergisch aan katten zijn, mja moet ik het daarvoor laten. Eerst nog die aller-aller-aller laatste dozen uitgepakt krijgen 😉 Wat lief dat ik in je lijstje sta 🙂 En leuk dat je mee doet aan de 3 out, 1 in Fabric challenge 🙂

  • Reply Plutomeisje January 2, 2014 at 7:16 pm

   Ik beklaag het mij alleszins dat ik er drie in huis gehaald heb, hoewel ik zelf een beetje allergisch ben en hoop dat het niet gaat verergeren. Anders pak ik wel pilletjes. Cats for life! 😛 En die challenge wordt een lastige om niet te vergeten, maar ik wil toch proberen. 🙂

 • Reply Kathleen January 3, 2014 at 10:34 pm

  Haha! Ik kijk ook alvast uit naar je Crazy Cat Lady post. En voor de rest wens ik je een geweldig leuk jaar toe vol liefde, vriendschap en creativiteit. Maak er een fantastisch jaar van!

 • Leave a Reply