Daily Life

Plannen voor januari // Plans for January

planforjan01

Terwijl januari al bijna halverwege is (ok, lichte overdrijving, maar het voelt zo), ben ik nog druk bezig met het opstellen van allerhande lijstjes. Ge weet wel, zo tijdens het blokken door. Dat zou onder normale omstandigheden (lees aan het UGent) geen probleem zijn, maar nu is “den blok” een klein beetje crazy shit. Geen inhaalweek om rustig te beginnen, sowieso al erg weinig tijd tijdens het schooljaar door de taken, dikke cursussen die ik eigenlijk beter aan de kant had laten liggen en maximum twee dagen tussen twee examens. Ik ben op zijn minst gezegd wel wat anders gewoon. Als last minute-mens wilt dat nu vooral zeggen: stress! Goed voornemen voor volgend semester: ik ga tijdens het jaar in mijn cursus kijken. Ontspannen en een sociaal leven hebben, dat kan ik over twee jaar ook wel.

Erm… anyway, verder heb ik natuurlijk niets te klagen, de examens zitten er gelukkig vrij snel op en na 20 januari kan ik beginnen dromen van wat ik allemaal met mijn twee weken vakantie ga doen. Vandaar dat ik toch maar een lijstje met plannen voor januari gemaakt heb, al zal het vooral in die laatste week moeten gebeuren. 🙂

 • Examens overleven (prioriteit!)
 • Grafische Vormgeving acen (deadline 20 jan, jury 23 jan, duimpjes graag!)
 • 365 Days of Drawing afwerken (jaah, het is bijna zo ver!)
 • Nieuwe verjaardagslijst maken (hier keihard in opbouw)
 • Twee boeken uitlezen
 • Nog minstens 1 item van mijn 25 before 26-lijst schrappen (anders dan 365 DoD)

Wat zijn jullie plannen voor deze eerste maand van het nieuwe jaar?

// First finals of the year are coming and I’m having a pretty hard time adapting to the way my new school organises and handles these things. I’m a bit (ok, a lot) stressed out. Half the time I feel like I don’t know what I’m doing and I’m making no progress, when their is so little time between finals (max two days, which is a lot different from what I was used to at uni). I also feel like I didn’t have the time to study during the year, so I’ll need to find/make that time for the second semester. 

Anyway, time for some happier thoughts, on January 23th I can start enjoying my twee week between semesters break and all be making time for my plans for January then. 🙂

 • First on the list: surviving finals (priority!)
 • Acing my Graphic Design presentation (deadline Jan 20th, presentation Jan 23th)
 • Finishing my 365 Days of Drawing project. I’m almost there!
 • Making a new birthday list (I’ll try to visualize my list here)
 • Read two books (I’m currently reading The Hobbit and Never Let met Go)
 • Finishing at least one item from my 25 before 26 list (other than the 365 DoD project)

So, what are your plans for this first month of the new year? Made any resolutions you want to share?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marjolein January 6, 2014 at 1:49 pm

  Examens overleven is sowieso mijn prioriteit ook! Gelukkig zijn ze hier in Vives goed gespreid! Ik wens je dan ook veel succes 🙂
  Ik hoop toch wat te naaien, buiten de lessen.. Een poging doen om Drop Dead Diva uit te kijken. En deze maand in Antwerpen raken, moet ook nog lukken!

 • Reply Kjoetness January 6, 2014 at 5:55 pm

  Succes met de examens, you can do it!!!!! 🙂

 • Reply Fenne January 11, 2014 at 10:36 am

  in mijn hoofd gaat de tijdsrekening voorlopig maar tot zover de examens gaan 🙂

  • Reply Plutomeisje January 11, 2014 at 10:43 am

   Dat zou ik niet aankunnen, in de examens loop ik over van ideeën en dan moet ik dat echt kunnen plannen voor daarna :p Hoe gaan uw examens?

  Leave a Reply