Handmade, Sketchbook

Plannen voor-lijstje // Plans for- list

Met dit nieuwe jaar heb ik trouwens ook een nieuwe agenda, een moleskine (gekregen van het vriendje)! Hoewel op zich al über-hip, vond ik dat hij toch nog wel wat extra’s kan gebruiken. Ik mis bijvoorbeeld wel een maandoverzicht of een extra plek voor wat notities neer te pennen. Ik vind het ook altijd leuk om mijn lijstjes met plannen en mijn to do lijstjes voor een bepaalde maand aan het begin van die maand te zien.

Ik kon natuurlijk geen extra pagina’s in mijn agenda aanbrengen. Zo een handig ding als die van haar is mijn Moleskine niet, dus besloot ik om gewoon losse blaadjes toe te voegen. Om te beginnen een “plans for” blaadje, met al mijn plannen voor die maand erop. En aangezien ik nu toch wel als ietske mijn weg ken in Illustrator en co, probeerde ik zelf een lijstje te ontwerpen.

Niet te zot, gebasseerd op mijn logo en met een paar handgeschreven letters. Meer moet dat niet zijn. Ik ben er alvast blij mee, mijn agenda is een stukje vrolijker en als het mij over een paar maand tegensteekt, dan kan ik nog eens een poging doen om iets nieuws te ontwerpen. 🙂 Ondertussen vond ik ook deze geweldig schattige kalender, die nu dienst doet als mijn maandelijkse overzichtsblaadjes.

 

plansfor_640x500

 

// With the start of the new year I’ve got a new daily planner. I got a Moleskine as present from the boyfriend. Of course a moleskine is always über hip, but I still wanted to make some adjustments. Let’s call them upgrades, since it’s things I miss in my daily planner as it is now. For example I always like a monthly view at the beginning of each month or some extra space to write down my plans for that month.

 I couldn’t add actual pages, unlike the awesome Filofax of Verbeelding, so I decided to add some loose pages. For starters I wanted a “plans for” page, so I could see all my plans for that month in one look. And because I know at least a little of Illustrator & co, I tried making my own list.

 The design is fairly simple, it’s based on my logo with a few handwritten letters added to it. I really like it, it’s exactly what I needed and it makes my Moleskine a happier place. If I should find it boring in a couple of months I can of course always try to design something new. 🙂 I’ve also added this super cute calender as my monthly view pages, because why make something if the perfect solution already exist?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kjoetness January 9, 2014 at 12:25 am

  Tof notapapierke. Maar ge kunt dat niet blijven tussen uw agenda steken hé 😉
  Bij de hema of zo kan je toch boekjes laten drukken, zou je daar geen heel boekje van kunnen laten maken? Ik ben content met mijn digitale agenda + klein opschrijfboekje, niet teveel gesleep.

 • Reply Rianne January 12, 2014 at 12:45 pm

  Leuk gedaan zo! 🙂

 • Reply Vorige Week // Last Week | Plutomeisje January 12, 2014 at 3:28 pm

  […] perfecte cadeau’s! // Een nieuw jaar bracht een nieuwe agenda, die ik voorzag van wat extra inhoud // Examen één was Photoshop, wat tot een paar vreemde creaties op mijn computer leidde // Het […]

 • Leave a Reply