Link Love

Link Love

Kat onder kraan

Amai, deze tweede week van het jaar is echt voorbij gevlogen. Typisch voor de examenperiode, vind ik, eens de examens echt starten, is er niet echt tijd meer om veel na te denken en voor je het weet, is er een week voorbij. Ideaal, aangezien ik maar drie weken examens heb.De eerste twee liggen ondertussen al achter mij en als ik het een beetje kan inschatten, dan zijn beide goed gegaan. Op naar de volgende, maar eerst nog een beetje ontspannen met een paar leuke linkjes.

// The second week of January flew by, which shouldn’t surprise me, since I’m currently in the middle of an exam-period. I’ve already had two and I believe they went ok. I’ve still got two to go (and I still have to make a graphic design assignment by January 20th), but first, some relaxation and some Link Love.

 • Deer & Doe lanceerde een Engelstalige blog en gaf ons voor 2014 een gratis patroon! Het Plantain pattern is er eentje voor een eenvoudige t-shirt en belande al op mijn to sew list voor 2014. // Deer and Doe now also blogs in English (yay) and released a new and free sewing pattern! The Plantain is a simple and good looking t-shirt pattern and I immediately put it on my to sew list for 2014.
 • Ikea lanceert een nieuwe tijdelijke collectie met heel wat stuks met een hoog “wanted” gehalte. Vanaf eind januari in Frankrijk, maar ook hopelijk vlug bij ons. // Ikea has a new limited edition collection, which looks lovely! Hopefully it can soon be found in the Belgian stores. 
 • Omstebeurt begon voor het nieuwe jaar aan een leuk 365 dagen project: Make Some 365. Alleen al van haar foto krijg ik zin om direct mee te doen (maar best nog even wachten tot mijn huidig 365 dagen project afgewerkt is). // Omestebeurt mada such a nice picture for the start of her Make Some 365 project, I wanted to join in immediately, but first I need to finish my current project. 
 • Op A Year to Inspire kan je nog een ander inspirerend 365 dagen project volgen, alweer met prachtige fotografie. // On A Year to Inspire you can find another cool 365 days project, also with some very pretty photography.
 • Deze coole Humans of New York ♥ // This awesome post on Human of New York ♥
 • Binnenkort (18 januari) is er weer een blogger meetup! Deze keer organiseert A Bouquet of Buttons (samen met een paar andere naaiblogs) een Sewing Bloggers meetup in Antwerpen. Iedereen is welkom! Ik ga alleszins proberen afkomen. // There will be another blogger meetup on January 18th, this time it’s a  Sewing Bloggers meetup in Antwerp. I’ll try to be there (but first I need to finish my graphic design assignment)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kjoetness January 10, 2014 at 5:58 pm

  woe die lichtgroene stoel van Ikea, hebbeuhhh!!
  Die coole mensen van NY zijn ook leuk!
  Bedankt 🙂

  • Reply Plutomeisje January 10, 2014 at 7:01 pm

   Ja hé, die stoel ik supermooi. Ik vind die krukjes ook leuk, kan ik eindelijk die plastieken wiebeldingen uit mijn keuken wegdoen. 😀

 • Reply meiketeamconfettimeike January 11, 2014 at 9:55 am

  Wauw, Humans of New York vind ik echt een hele fijne site, bedankt voor de tip! p.s. Heb je je pakketje al ontvangen?

  • Reply Plutomeisje January 11, 2014 at 10:41 am

   Helaas nog niets in mijn brievenbus gevonden. Het zal voor volgende week zijn 🙂

  Leave a Reply