Daily Life

Vorige Week // Last Week

Niet te veel inleiding vandaag, aangezien ik morgen examen heb en nog veeeel werk heb. Gelukkig zitten ik al halverwege mijn blok, nog een paar dagen doorbijten, dan nog een paar dagen keihard mega creatief en gestressed zijn en dan, dan is het vakantie! Moest ik daar nu wat minder aan denken, wat minder lijstjes met plannen maken en wat meer kunnen concentreren op mijn cursus, dat zou tof zijn. 😛

// I’ll make this very short, since I still have lot’s to do before I’ll be able to pass my exam tomorrow. These are my Instagram pics of the past two weeks. Although I’m having finals, apparently I’m doing some fun things too. 🙂

LastWeek_20140112a

Bij het Vriendje worden de cadeautjes pas op Nieuwjaardsdag uitgedeeld, maar ze waren het wachten waard! Ik kreeg het boek “Flora voor Kunstenaars” en een set zalig goeie potloden en een boek om huisdieren te leren teken. Allemaal perfecte cadeau’s! // Een nieuw jaar bracht een nieuwe agenda, die ik voorzag van wat extra inhoud // Examen één was Photoshop, wat tot een paar vreemde creaties op mijn computer leidde // Het Vriendje maakte een geweldig lekkere spinazietaart, zo handig als je zelf niet moet koken tijdens de examens!

// At my boyfriends family we wait until New Years Day to exchange presents. I got two awesome books and some very excelent pencils // I started a new daily planner and added some extras to make it more funtional // My first exam of the year was Photoshop, which resulted in some very weird pics on my pc // My boyfriend cooked for me (so I don’t need to worry about it and I can focus on studying) and made a very yup spincach quiche. 
LastWeek_20140112cLoki bewees dat hij ook gewoon een stoute kat kon zijn en verscheurde een stel rondslingerende blaadjes // Ik trakteerde mijzelf op Know your Onions aka meer grafisch design geïnspireerde lectuur // Kleurde een hele avond aan een geometrisch lijntjes patroon en negeerde al mijn cursussen voor een paar uur // Werkte mijn 365 Days of Drawing project af! Whoop whoop!

Hoe was jouw week?

// Loki proved he can be a very bad kitty indeed, by ripping apart a couple of papers // I ordered Know you Onions so I could immerse myself in some more graphic design knowledge // I spent a whole evening colouring in this very geometrical drawing // I finally finished my 365 Days of Drawing project! Whoop Whoop!

How was your week?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elisse January 12, 2014 at 5:36 pm

    Mmmmh spinaziequiche, ik wil ook!!! Succes met je examens nog, toitoitoi. Vorige week niet zoveel bijster interessants gedaan :p

  • Reply Kjoetness January 14, 2014 at 7:10 pm

    Dat ajuinenboek ziet er leuk uit. En jeij potloden! 😀

  • Leave a Reply