Daily Life

Shoplog!

shoplog01web

Neen, geen uitgebreide “zie wat ik allemaal in de solden gekocht heb” post, dit dateert van voor de solden, van mijn weekendje Antwerpen/Gent voor de hel de blok begon. Aangezien mijn budget beperkt was (er moesten vooral voor andere mensen dingetjes gekocht worden), geen zotte aankopen, maar wel een paar erg fijne traktaties voor mijzelf.

shoplog02web2

Geïnspireerd door alle leuke combinatie op de Team Confetti blog, had ik plots ook zin in glitter op mijn nagels. Gelukkig zijn er veel leuke en vooral goedkope glitterlakjes te vinden (o.a. bij H&M), dus de komende maanden gaat er wat afgeblonken worden hier. 🙂

shoplog03web2

De HAY winkel in Antwerpen stond heel erg hoog op mijn lijstje van winkels die ik absoluut wou bezoeken. Natuurlijk zijn de meeste dingen daar ver boven budget, maar hun leuke ouderwetse scharen zijn wél erg betaalbaar. Er kwam een schaar mee naar huis (mooi ingepakt, want het was kertsperiode), die ik nu te pas en te onpas gebruik, wegens veel cooler dan gelijk welke andere schaar hier in huis. Bij Hema vond ik trouwens ook een erg leuk/schattig notitieboekje. Aangezien ik er dar blijkbaar nooit genoeg van kan hebben, kwam dat ook mee naar huis.

shoplog04web2

Ik liep er heel wat kranten- en boekenwinkels voor af, maar uiteindelijk kon ik toch nog een exemplaar van La Maison Victor bemachtigen. Met zijn €6.95 erg schappelijk geprijsd, zeker als je de kwaliteit van het magazine in je handen voelt (heel wat anders dan Knipmode en Burda). De patronen worden allemaal één per één uitgebreid uitgelegd aan de hand van tekst en afbeeldingen en de styling van de foto’s viel hier erg in de smaak. Binnenkort ga ik zeker een patroontje proberen maken (de Gig-jurk lijkt mij wel wat). Ik kijk al uit naar de twee editie. 🙂

Hebben jullie jezelf onlangs nog op iets leuks getrakteerd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Elodie January 15, 2014 at 6:47 pm

  Oh die boekjes van de Hema! Ik heb er al een paar keer voor staan kwijlen, maar voorlopig kan ik mij nog beheersen. Voorlopig dus.
  Leuke aankopen!

 • Reply Kjoetness January 15, 2014 at 6:53 pm

  waa die schaar is echt mooi, “gelukkig” woon ik in Antwerpen, dicht bij het monster ,)

 • Reply Kelly January 15, 2014 at 8:14 pm

  Oehla, ik ben al benieuwd naar jouw La Maison Victor-kleedje! Ik kon het ook niet laten liggen, maar ik weet niet of ik er dit jaar, met de verhuis- en bouwplannen in het vooruitzicht, iets uit zal kunnen maken. Fingers crossed!

  • Reply Plutomeisje January 17, 2014 at 11:59 am

   Fingers crossed inderdaad! 🙂 Ik hoop dat het mij wel lukt om het dit jaar te maken, maar ik ben een beetje in de war door hun stoffenadvies, meestal zijn dat van die stofjes waar ik amper van gehoord heb/nog nooit met gewerkt heb. Mijzelf kennende kan dat wel voor wat uitstelgedrag zorgen 😛

 • Reply Elisse January 15, 2014 at 11:17 pm

  Ohja ik bladerde vandaag door Victor magazine en oh god, ik moet dat ook hebben! Ook zo mooi vormgegeven! En oehlala dat eerste lakje van H&M ziet er veelbelovend uit! Dekt het goed? Succes nog met je examens he!

  • Reply Plutomeisje January 17, 2014 at 12:07 pm

   Ja heel mooi vormgegeven. Alleen al daarom ben ik wel fan. 🙂 Het dekt niet super, het zijn eigenlijk witte en gouden glitters in kleurloze lak, dus ik gebruik het gewoon over een ander lakje. Wel een complete b*tch om er terug af te krijgen (zoals alle glitter nagellak :P)

 • Reply A Bouquet of Buttons January 15, 2014 at 11:44 pm

  Ik heb die Victor ook liggen. Ik wil graag de harlequin jurk maken. Die vind ik zo mooi!

  • Reply Plutomeisje January 17, 2014 at 12:09 pm

   Ja, dat is ook een mooie jurk! Alleen ben ik een beetje bang voor de combinatie van geen nepen en een teveel aan rondingen bij mij. ‘k Denk niet dat hij mooi zou vallen.

 • Reply Wendyp January 16, 2014 at 6:59 pm

  Bij mijn bezoek aan België rond Kerst, was het Victor boekje het enige op mijn verlanglijstje. Er staat heel wat in dat ik wel wil maken…

  • Reply Plutomeisje January 17, 2014 at 12:10 pm

   Heb je het gevonden dan? Ik heb er toch eventjes naar moeten zoeken.

  Leave a Reply