Daily Life

Vorige Week // Last Week

Bij mijn vorige Vorige Week post zat ik nog volop in de examens. Nu is alles al achter de rug en zit ik (ongeduldig) op mijn resultaten te wachten. Ik geloof dat ik pas daarna echt van mijn vakantie ga kunnen genieten, maar ondertussen ga ik toch al wat leuke dingen doen. Mag ook wel, na al het werk dat ik de laatste wekend deed.

Vorig Week // Last WeekHet schattige vosje dat ik won op de TeamConfetti blog kwam veilig aan. Altijd een beetje spannend, versturen met de post // Ik werkte hard aan mijn opdracht voor Grafische Vormgeving. Ik ontwierp (niet zo succesvol) een poster en (wel succesvol) een folder, een memory spel en een logo voor een fictieve dierenhappening. Het was de eerste keer dat we zo een volledige opdracht kregen en het leverde wel wat stress op // Nadien zag mijn studio er een beetje uit als een stort. LastWeek_2014_01_26b

Voor schetsen moesten we dan weer een advertentie concept maken binnen het thema Feest. Erg feestelijk werd het niet (er moest vooral een cilinder en een woord op het blad staan), maar ik verraste mezelf toch een beetje met het eindresultaat // Donderdag was ook nog een spannende dag, toen moest ik mijn werk gaan presenteren. Ik kreeg een hele hoop kritiek, gelukkig allemaal erg opbouwende dingen waarmee ik bij volgende projecten zeker rekening ga houden. // Vrijdag was het mijn verjaardag en na een hele dag leuke dingen doen kwam ik ‘s avonds thuis om in een epic quest for loot terecht te komen. Het vriendje had Dungeons & Dragons gewijs een zoektocht naar cadeautjes opgezet. Epic! En dan hebben jullie mijn cadeautjes nog niet gezien! // Ik begon ook aan een nieuwe 365 dagen project, op dag één haakte ik granny squares.

Hoe was jullie week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elisse January 26, 2014 at 10:46 am

  Uw mojitotekening is echt zo mooi geworden! Geniet van ‘t verlof! Mijn afgelopen week was ook heel fijn, had mijn laatste examen en daarna lekker uitslaap- en chilltijd!

 • Reply Kasiu January 27, 2014 at 11:41 pm

  I really like your Mojito sketch

 • Reply Fenne January 31, 2014 at 8:20 am

  Leuk allemaal! Naar het schijnt zijn granny squares makkelijker te maken dan ze eruit zien? Zou het lukken voor niveau-tot-nu-toe-onbestaande? Mijn week spat weer alle richtingen uit en ik geraakte alleen in een ander land( toch een beetje trots op).

  • Reply Plutomeisje January 31, 2014 at 12:01 pm

   Daar zou ik ook wel trots op zijn 😀
   ‘k Vond Granny Squares niet moeilijk om te leren, je moet er eigenlijk niet echt voor kunnen haken (al is kennis van haak-termen wel handig). Ik gebruikte deze tutorial voor mijn granny squares: http://onesheepishgirl.com/2013/05/granny-square-coasters.html ‘k Vond die handig omdat het de enige tutorial was waar ik die magic circle start van begreep 😛

  Leave a Reply