Personal

26 before 27 – Update

English

When I made my 26 before 27 I thought it would be nice if I posted some frequent updates. In past years I always felt I didn’t wrote enough posts about it during the year and I had almost nothing to look back at when my birthday came round. So by writing these updates I’ll keep myself motivated (because progress would be easier to track) and you guys would stay in the loop about it.

Make some 365 – Create/Make something new everyday, for 365 days in a row.

I’m really having a hard time with this one. Last year I did a 365 days of drawing project, which was a lot easier, because I knew everyday I needed to make one sketch. Now I spent too much time wandering what I should make, which techniques I should use, trying not to be repetitive. And then failing to make something in time of course.

Go through the 100 Things Challenge

I’ve already started my 100 things challenge, but I’m not nearly close to finishing it. I’ve put a lot of stuff in boxes, but I still need to bring them to the second hand shop

Discover some cool new café’s and resto’s in Ghent

I went to the Acht Zaligheden (which was quite expensive, not something I will do every month). They have a nice Art Nouveau themed style. The food was very tasty, but my meat was a litle bit too cold when they served it. I do want to go back sometime, I believe in second chances. 😉 The Boy ate a pasta vongole and he absolutely loved it. I also went to Lucy Chan, which is apparently an Asian food chain. I really liked my Cocos Chicken Cury and best of all, it was cheap!

Going away for a weekend

By my next 26 before 27 update I’ll be able to stripe this one of the list! We’ve booked ourselves a weekend in the Veluwe and I’m looking forward to long walks and being surrounded by nature.

Create my dream wardrobe

I already wrote this post about how I wanted to find my own style by making styleboards once in a while. I also cleaned out my closet. I put a whole bunch of clothes in the “away” pile (helping me to get to my 100 things) and I put a lot of other items in a suitecase. I’m planning to open that suitecase in one year and if I fit in them again they can stay, otherwise I’m going to bring them to a second hand store.

Nederlands

Toen ik mijn 26 beofre 27 lijst aan het opstellen was, bedacht ik mij dat een maandelijkse update misschien wel geen slecht idee was. Zo konden jullie altijd volgen hoeveel (of hoe weinig) vooruitgang en had ik voor mijzelf direct een leuke reminder om met mijn lijst bezig te blijven. Na één maand heb ik echt nog niet zoveel vooruitgang gemaakt, hoewel ik toch al met een aantal puntjes op mijn lijst bezig ben.

Make some 365 – Create/Make something new everyday, for 365 days in a row.

Ik heb het erg lastig met mijn nieuwe 365 dagen project. Bij mijn 365 Days of Sketching projects was de opdracht heel duidelijk: iedere dag een schets maken. Nu moet ik gewoon iedere dag *iets* maken. Op zich lijkt het niet zoveel moeilijker, maar ik heb iedere dag keuzestress. Ik wil ook niet iedere dag iets uit dezelfde categorie maken en maak het mijzelf (wellicht nodeloos) moeilijk door vaak nieuwe of nog niet gebruikte technieken te willen toepassen. In maart ga ik hier toch een beetje losser proberen in zijn. 🙂

Go through the 100 Things Challenge

Ik heb al een hoop gerief in dozen gestoken, maar het staat hier nog allemaal. Natuurlijk kom ik nog niet aan 100 spullen, maar een tripje naar de kringloopwinkel zou toch geen slecht idee zijn. Daarna heb ik tenminste weer plaats in mijn weg-doos om nieuwe spullen in te gooien.

Discover some cool new café’s and resto’s in Ghent

Ik vierde het einde van de examens met een etentje in de Acht Zaligheden. Niet iets dat er maandelijks inzit, aangezien zo een menu een beetje boven studentenbudget valt. Hoewel mijn vlees te koud was, toch een aangename ervaring gehad. Vooral de hazelnotenmousse als dessert staat in mijn smaakpapillen gegrift. Het Vriendje was trouwens wel heel te spreken over zijn pasta Vongole. De tweede ontdekking afgelopen maand was Lucy Chan, een Aziatische keten waar ik al een paar honderd keer voorbij was gelopen. Het eten was er lekker én goedkoop, iets wat voor een student altijd een belangrijk punt is. 🙂

Going away for a weekend

Tegen de volgende 26 before 27 update ga ik deze zeker van mijn lijstje kunnen schrappen, we hebben namelijk een weekendje op de Veluwe geboekt! Ik kijk enorm uit naar bos en hei en rust.

Create my dream wardrobe

Ik schreef al eerder een post over hoe ik mijn eigen stijl wou vinden. Eén van de manieren die ik hiervoor wil gebruiken, is het af en toe posten van styleboards, om zo een duidelijker beeld te krijgen van wat ik mooi vind. Daarnaast kuistte ik ook mijn kleerkast eens uit. Een hoop kledingstukken belandden op de “weg” stapel (handig voor mijn 100 things challenge), anderen werden in een reiskoffer gestopt met een briefje bij. Volgend jaar maak ik die koffer weer open, alles wat mij dan wel (weer) past, mag blijven, de rest gaat de deur uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply