Personal

Last Week [02]

We’re having a wonderfull day, here in Belgium. The weather went into full spring modus, so I’m about to go outside and to enjoy the sun for a while (instead of staying in and trying to write a better intro for this post 😉 )
Amai, ik moet het waarschijnlijk niet uitleggen, maar ‘t is zo mooi weer vandaag! Ik ga hier dus niet veel tijd aan mijn intro spenderen en ga buiten een beetje van de zon genieten (zodat mijn vit D eens kan aangevuld worden :p). Geniet ervan!


I made apple pie and discovered that some of my markers open up in strange ways. I added a new page to my art journal and I finally used a sewing machine again (at the Naaien & Stikken workshop, which I’ll write about more later).
Ik bakte een appeltaart en ontdekte dat mijn stiften soms hele rare dingen doen. Mijn art journal kreeg er een pagina bij en ik mocht mijzelf gaan uitleven achter de naaimachine op de Workshop van Naaien & Stikken (maar meer daarover volgt volgende week)

At school we had loads of deadlines and I was a bit begind. I did give myself a couple of hours off, to finish my laptop sleeve and add some lovely embroidery.
Op school kwamen er heel wat deadlines dichterbij en moest er ook nog heel veel gedaan worden. Ik nam wel een paar uur vrij om mijn nieuwe laptophoes te versieren met wat borduurwerk.

In between my deadline stress I decided to take a weekend off and go to the Veluwe. We had a blast walking around the trees and I felt so stress free. Afterwards we had a little bit of car trouble, but we got safely home. Once home, I needed to get my battle face on again, I still had some deadlines! The pile of paper in the last pic are all of my sketches, roughs and finished prints of the first semester combined. I think it’s quite a lot!
Tussen al het werken voor school door nam ik een weekendje vrij om wat te gaan wandelen in de Veluwe. Vlak voor het einde van ons weekendje moesten we helaas nog een kleine noodstop maken. Eenmaal thuis mocht ik alweer verder werken aan de volgende taak wiens deadline naderde. Het stapeltje papier dat ik vasthoud is mijn volledige collectie schetsen, ruwe tekeningen en uitgewerke en geprinte versies van al mijn opdrachten van het eerste semester. Best veel vind ik.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Melissa March 9, 2014 at 4:21 pm

  Oh lekker appeltaart, ziet er heerlijk uit!

  • Reply plutomeisje March 9, 2014 at 8:38 pm

   Ze was ook heerlijk! 🙂 Zal de volgende keer dat ik ze maak eens een defitge foto maken, zodat het recept online kan.

 • Reply Elisse March 9, 2014 at 7:39 pm

  Dat borduursel ziet er echt zo mooi uit, Eline! Ik vind het prachtig! Fijne plannen voor februari! Ik heb trouwens anno 2070 gedownload maar ik snap er echt niks van! Heb het na een halfuurtje al opgegeven omdat niks lukte :p Als ik nog eens wat uurtjes tijd heb ga ik mij er eens deftig aan zetten!

  • Reply plutomeisje March 9, 2014 at 8:40 pm

   Dank u. 🙂 'k Vind borduren nog wel rustgevend eigenlijk. 'k Denk dat je best de campaigns speelt, dan worden er zo wat tips gegeven tijdens het spel. En troost u, ik had de vorige versies gespeeld en 'k snapte deze ook wel niet direct, maar eens dat je vertrokken zijt is het wel leuk. Anno 1404 is ook een leuke versie trouwens. 😀

  Leave a Reply