Workspace

School Projects [2]

I’m really hoping I’m not boring you guys too much with all my school project updates, but since we have a lot of assignments, I have a lot of updating to do. Maybe I should only show the final versions? Let me know what you think.

Hopelijk verveel ik jullie niet te veel met mijn updates van mijn school projecten? Aangezien we een hele hoop opdrachten gaan uitwerken dit semester mogen jullie nog veel meer updates verwachten. Allez, alleen als dat niet tegensteekt natuurlijk. Misschien moet ik enkel mijn uitgewerkte uiteindelijke versies tonen?

Optiek_solden

This week I have two different assignments to show. The first one is a restyling of an advertisement. Nothing much special, but I really liked seeing my sketch evolving into the final print-ready version. The second one is a Facebook banner + profile pic we had to design for our school department’s (crossmedia design) Facebookpage. The banner had to be connected to what we do, so I decided to handdraw the different tools we use (except for the camera, which I royally screwed up and I couldn’t be bothered to retry, I’m sorry Photo Designers, I do love you!)

Deze week kan ik al twee verschillende opdrachten tonen. Nummer ÊÊn was een restyling van een advertentie. Op zich niet zoveel speciaal, maar het was heel erg leuk om mijn schetsen te zien evolueren naar een uitgewerkt iets dat print-klaar was. De tweede opdracht was om een Facebook banner en een bijhorende profielfoto te ontwerpen voor de Facebookpagina voor ons Crossmedia Ontwerp afdeling. Omdat het een beetje gekoppeld moest zijn aan onze richting, wou ik vertrekken van een handgetekende basis, dat ik vervolgens digitaal samengegooid en gekleurd heb. Het fototoestel mislukte helaas en ik had geen zin meer om opnieuw te proberen, dus geen camera op de banner. Sorry photo design mensen, ik vind jullie nochtans wel allemaal tof!

CMO Facebook-pagina

CMO Facebook-banner

CMO Facebook-banner

CMO Facebook-pagina

CMO Facebook-pagina

CMO Facebook-pagina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elisse March 11, 2014 at 2:44 pm

  Echt heel tof geworden die Facebookbanner! Ik vind dat net leuk, uw schoolupdates! Dus voor mij moet ge 't zeker niet laten 😉 Ook leuk om zo uw 'schoolwork in progress' te zien!

  • Reply plutomeisje March 12, 2014 at 9:57 pm

   Yeey. 🙂 'k Zal blijven updaten dan (omdat je zo aandringt 😉 ) 'k Heb trouwens mijn feedback op mijn banner teruggekregen. Ze vonden hem matig. 🙁 Mijn digitale typografie was blijkbaar slechter dan mijn geschetste en 'k heb te veel wit gebruikt. Dat laatste is een zinnetje dat ik dacht dat niet in hun woordenboek stond. :p

 • Reply Eva C. March 11, 2014 at 6:39 pm

  Wauw, de profielfoto loopt over in de banner, superleuk! En die lama's en quotes is dat ook eigen werk? Ik vind ze echt zalig 😉

  • Reply plutomeisje March 12, 2014 at 9:49 pm

   Dank je. 🙂 De lama's en de quotes zijn geen eigen werk, ze zijn gewoon een onderdeel van mijn moodboard. 'k Vond ze zelf namelijk ook erg cool.

 • Reply Fenne March 16, 2014 at 7:21 pm

  Laat vooral komen dat schoolwerk, ik zie 100 keer liever eigen werk dan dingen waar er zoveel blogs van zijn.
  En ik krijg meteen inspiratie van je moodboard! Morgen vlieg ik er weer in 🙂

 • Reply Melissa March 29, 2014 at 4:44 pm

  Ik vind ze ook heel erg leuk, niet stoppen met delen die handel. Prachtige werk lever je, maakt mij alleen maar jaloers met mijn minieme talenten 🙂 Veel geluk!

 • Leave a Reply