Personal

Last Week [03]

March passed by so quickly, in a daze of school assignments and tiredness. Luckily I have much to look forward to (a trip to Russia! Some extra days off from school, a family weekend and after that, it almost summer break!). I’m thinking about my plans for April at the moment. I saw this nice Spring Bucket List at Melissa’s blog (and Elisse also made a list like this last winter) and I really like the idea. 🙂

Maart is alweer voorbij gevlogen. Niet dat ik er veel van kunnen genieten heb, op mijn weekend in het begin van deze maand na, was het vooral een maand met veel opdrachten en weinig slaap. Gelykkig heb ik ook een hele hoop dingen om naar uit te kijken (een reis naar Rusland! Wat extra vrije dagen, een familieweekendje weg en daarna is het al bijna zomervakantie!). Momenteel ben ik aan het nadenken over mijn plannen voor April. Met zo leuke inspiratie als de Spring Bucket List van Melissa en Elisse’s Winter Bucket List van afgelopen winter kriebelt het om zelf zo een lijstje in elkaar te steken. Nu nog wat inspiratie.


Whilst waiting for the bus, I enjoyed the first blossoms. Later that week I even had a few lazy hours, enjoying the sun and watching sleeping cats. Afterwards it was back to work, with a very messy desk (the usual) and a finished drawing of a very fine pair of shoes.
Begin deze maand kon ik al van de eerste bloesems genieten terwijl ik op mijn bus stond te wachten. Later die week kon ik nog meer genieten, zowel van het mooie weer als van de slapende katten. Nadien was het terug naar mijn studio, beetje schetsen en rommel maken. Uiteindelijk had ik toch een redelijk deftige tekening van een extreem cool paar schoenen.

We also applied for our visa for Russia. I was a bit nervous, because I wasn’t sure I really had all the right documents, but everything went fine. I also added this very cute and extremely small skull to my collection. Our cats killed a bird last summer, ate most of it and I kept the skull. I took my time to clean it (I stuck it in a bucket of water and let bacteria do their job, which takes a while if you don’t live in a warm climate). I’m fairly sure Schrödinger wasn’t the one who killed the bird, he’s way to lazy for that. Finishing of with another school assignment photo, because yes, I have a lot of those.
We vroegen ook onze Visa voor Rusland aan, in mijn geval toch met een beetje zenuwen. Ge weet maar nooit dat je één of ander document vergeten bent en helemaal voor niets naar Brussel bent gereden. Alles was gelukkig wel in orde. 🙂 Ik mocht ook een nieuwe schedel aan mijn collectie toevoegen. Een super klein en schattig exemplaar. De katten vingen vorige zomer de ongelukkige eigenaar van de schedel en aten zo goed als alles op. Ik hield het hoofdje en na een heel traag proces (iets met een bakje water, bacteriën en veel geduld), mocht ik hem nu bij de rest van de collectie voegen. Schrödinger is trouwens met grote zekerheid niet de moordenaar van eerder genoemd vogeltje, daar is hij veel te lui voor. Afsluiten doe ik, hoe kan het ook anders, met nog een foto van wat schoolwerk. Sjah…

How have you guys been? Hopefully enjoying life more than me at the moment? // Hoe was jullie week? Hopelijk iets meer tijd gehad om van het leven te genieten?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melissa April 1, 2014 at 6:29 pm

    Ha! oh wat leuk om mijn naam daar te zien staan, Ja toen ik begon met bloggen maakte ik om de zoveel maand een lijstje maar dat was wat onhaalbaar dus nu een spring lijstje omdat het gewoon aftellen is naar de zomer 🙂 Hoe we elkaar allemaal motiveren! Super gewoon! Ik leer zo veel bij, krijg inspiratie en dat is echt super 🙂

  • Leave a Reply