Personal

Plans for April

Plans for AprilSource: 500px.com

Like I said in my last post on Sunday, I’ve been thinking about making a to do list for this spring. But, since it’s been such a busy semester (and the really bad part is yet to come), I stuck with a monthly to do list. I’m glad I’ll be able to do some of these thing during my Easter break, but others will have to wait until after we’re back from Russia and I’m not sure I’ll have time to do any of them. We’ll see how it goes, it’s never bad to dream a little bit.

So, what are your plans for April?

 • Travel to Russia, drink Vodka and be amazed
 • Go on picknick
 • Visit the Bourgoyen
 • Watch a whole season of a new series
 • Make an illustration
 • Make a skirt
 • Sit in the sun and do nothing for a couple of hours

Zoals ik mijn laatste post al zei, was ik aan het nadenken over een lijstje voor deze lente. Het is een maandlijstje geworden, met een paar puntjes die ik hopelijk deze Paasvakantie al kan uitvoeren. De overige puntjes worden een hele uitdaging, aangezien het einde van het schooljaar (en dus een hele hoop belangrijke deadlines) met rasse schreden dichterbij komt. Dit semester was extreem druk en vermoeiend, ik kijk dan ook gigantisch uit naar het einde van het schooljaar, maar eerst nog een beetje proberen te genieten van April. Wat hebben jullie trouwens allemaal op de planning staan?

Naar Rusland gaan, Vodka drinken en onder de indruk zijn
Gaan picknicken
De Bourgoyen gaan bezoeken
Een heel seizoen van een nieuwe serie bekijken
Een illustratie maken
Een rokje maken
Een paar uur van de zon genieten en niets doen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Melissa April 5, 2014 at 3:54 pm

  Haha die laatste moet haalbaar zijn šŸ™‚ Veel geluk met je lijstje en ook met de rest van het drukke semester!

 • Reply Lelie // A Bouquet of Buttons April 6, 2014 at 7:29 am

  Russia! Ik ben echt jaloers! Ik heb ooit stage gelopen in Finland, en toen heb ik nog gedacht zou ik een reispas aanvragen? Misschien kan ik wel eens naar Rusland gaan, maar op school zeiden goh, de kans is zo klein dat het weggesmeten geld gaat zijn, en lap mijn universiteit organiseerde een week naar Rusland voor de uitwisselingstudenten en ik kon niet mee šŸ™ Maak er een zalige reis van!

 • Reply Ines April 6, 2014 at 8:47 am

  Erg leuk lijstje!

 • Reply Elisse April 6, 2014 at 12:34 pm

  Whiiii, veel succes met je plannen! Klinken superleuk, geniet van Rusland!

 • Leave a Reply