Personal, Travel

Happy Feet

When we go on a citytrip we walk. A. Lot. With all that walking around I tend to get sore feet. Not something I particularly enjoy, but because of the soreness of my feet I looked down a lot whilst walking around beautiful palaces and old museums. As you can see, it’s not always a bad idea to look down (or up! Russian palaces have amazing ceilings) once in a while.

City-trippen dat is belachelijk veel stappen. Belachelijk veel stappen resulteert bij mij dan weer in pijnlijke voeten. Niet zo tof, maar door af en toe naar mijn pijnlijke voeten te kijken, ontdekte ik dat er daar ook wat te zien viel (tip voor kasteel- en paleisbezoekers: kijk altijd naar omhoog en naar beneden tijdens een bezoek aan paleiskamers, so much to see!)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Melissa May 7, 2014 at 1:46 pm

  Wat een mooie schoenen heb je aan. Ja, naar beneden en naar boven kijken is de beste tip

 • Reply Elisse May 7, 2014 at 3:03 pm

  Leuke voetenplaatjes!

 • Reply Janamarie May 7, 2014 at 8:00 pm

  Leuk en origineel ! Vind je schoenen ook nog eens tof !x

 • Reply Karen. May 8, 2014 at 6:53 am

  tof en mooie schoenen!

 • Leave a Reply