Personal

Plans for May


I wasn’t planning on writing a “Plans for May” post anymore, because I’m going to be extremely busy with desperately trying to finish all my assignments in time. But it just hit me, that in times of hard and overwhelming work I might just need to push myself to have some fun and do something relaxing. So here’s a list of things I would like to do in May:

Finish all my schooltasks in time
Enjoy a lazy night of with some cocktails
Go on a picknick (I didn’t do this last month, so it’s back on the list)
Read some magazines
Make a new illustration or painting
Eat healthier
Work on my Russian Travel Journal (write about it, sort & print my photo’s and make some cute page in my journal. Also write some blogposts about our journey)

Ik was eigenlijk niet van plan om nog een “Plans for May” post te schrijven omdat ik het zo vreselijk druk heb, dat ik er geen extra plannen wou bijnemen. Maar toen bedacht ik dat, in tijden van hard werk en weinig ontspanning, het eigenlijk niet slecht zou zijn moest ik mijzelf juist wel pushen om af en toe niet bezig te zijn met de gigantische hoop taken die op mij wachten. Bij deze dus, mijn plannen voor mei:

Al mijn schooltaken op tijd afkrijgen
Een avondje vrij nemen en van wat zuurverdiende cocktails genieten
Gaan picknicken (aangezien het er in april niet van gekomen is, staat het opnieuw op mijn lijst)
Magazines lezen (want ik koop ze nog wel trouw iedere maand, maar ik maak er geen tijd meer voor
Gezonder eten
Aan mijn Russisch Reisdagboek werken (er in schrijven, mijn foto’s sorteren en laten printen en een paar mooie pagina’s in mijn reisboek afwerken. En ook een paar blogposts over onze Ruslandreis schrijven natuurlijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elisse May 9, 2014 at 1:04 pm

    Haha ooh herkenbaar dat schoolwerk! Veel succes ermee en toitoi met de plannen! Zo'n avondje niksdoen onder het genot van een paar cocktails zegt mij ook wel iets eigenlijk, mmhh!

  • Leave a Reply