Personal

Last Week [09]

Another week I can really enjoy a much needed holiday (although I’ll still need to do a little bit of work for my school). I’m looking forward to it! Next week will be pretty ok though, the hardest parts of my resits is done. I have only one course I need to pass and I already made an assignment for this resit that counts for 50% of the exam. This should work! Because I was working so hard these past weeks I didn’t take much pictures, but I scratched a few together for this week’s Last Week.
Nog een weekje en de tweede zit zit erop! Dan kan ik eindelijk genieten van mijn zuurverdiende vakantie (hoewel ik nog steeds een opdracht of drie in mijn achterhoofd moet houden en langzaam aan beginnen, zeker als ik door mijn laatste jaar wil raken). Ik kijk alleszins heel hard naar mijn vakantie uit! Gelukkig ga ik deze week ook al ietsje meer tijd hebben, ik heb namelijk maar één examen mee en ik heb al mijn opdrachten voor dat examen afgewerkt. Aangezien die voor 50% meetellen, moet ook dat laatste vak lukken! Omdat ik zo veel werk had de afgelopen weken waren er niet veel foto momenten, maar ik heb er toch een paar bijeengeraapt voor deze Last Week post.


I had a few less pleasant things happening these past weeks. For one I managed to dump almost a complete glass of water on my laptop. Somehow, I believe my quick reflexes and thinking are responsible, it ended up okay. I turned it upside down as fast as I could, meanwhile shutting it off. I let it rest upside down for a while on a towel and after a while I used the blow dryer a bit. I didn’t try to start it up again until the next morning and I was so releaved to see it all working fine!
Een tijdje terug gooide ik een volledig glas water over mijn laptop. Horror! Ik reageerde bliksemsnel, hield mijn computer ondersteboven en zette hem onmiddellijk af. Ik probeerde hem met een haardroger uit te drogen en liet hem voor de zekerheid e hele nacht uit staan. De volgende ochtend duwde ik met een bang hart op de start knop, maar hij startte gelukkig normaal op!

I ordered some Neil Gaiman books online, but alas, the covers of the books they sent me didn’t match with the ones that I ordered. I tried to explain my problem to customer service, but I didn’t feel like they understood my problem or maybe they just didn’t care enough. Since I had payed extra because I wanted the specific covers I ordered it did matter to me!
Ik bestelde mijn eerste Neil Gaiman boeken online en had nogal mijn zinnen gezet op een paar speciale covers. Ik betaalde zelf meer om de boeken in die covers te krijgen, maar toen ik mijn pakketje open deed, bleken de boeken er met andere covers in te zitten. De klantendienst van de online site begreep mijn probleem niet (of was niet echt gemotiveerd om het te begrijpen), dus stuurde ik de boeken terug. Zo jammer.


Apparently Schrödinger likes to sleep this way. By the time I’d taken the photo he was wide awake of course. My grandmother took us all to dinner and it was so yummy. I only took photo’s of the first course, because I enjoyed the rest of the meal too much to care about Instagramming. 🙂
Mijn oma trakteerde de hele familie op een super lekker etentje. Ik nam enkel een foto van het voorgerecht, daarna genoot ik gewoon te hard van mijn maaltijd om nog aan foto’s te denken. 🙂

We donated a LOT of stuff to the second hand store. It felt really great seeing all that stuff go from our closets and basement. I didn’t exactly count how many items where in our car, but it was pretty much full.
Afgelopen vrijdag staken we heel onze auto VOL met spullen voor de kringloopwinkel. De banken gingen plat om er meer in te kunnen proppen. Achteraf had ik zo een opgelucht gevoel, weer zoveel minder nutteloze rommel in onze kasten en in onze kelder!


On Friday night I stayed indoors and tried redecorating my moodboard. It isn’t exactly finished, but things like moodboards need to grow I think. On Saturday I went to a flea market and did some pretty amazing finds. I’ll write about it somewhere next week. As for now, have a great Sunday!
Vrijdagavond bleef ik gezellig thuis en besloot mijn prikbord een make-over te geven. Het hangt nog niet helemaal vol, maar dat komt wel nog. Zaterdag gingen we dan weer naar de rommelmarkt en oh boy, ik vond leuke dingen! Daar lezen jullie deze week nog meer over. Nog een prettige zondag verder. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Miss Paperfection August 24, 2014 at 9:35 am

    Geluk dat je laptop het nog doet. Ik zou freaken en niet weten wat doen. Now i know 🙂 Ik neem ook veel te weinig foto's van mijn eten omdat ik het zonde vindt om je eten daarvoor koud te laten worden. Die naaimachine: top ! Benieuwd naar je verdere koopjes.

  • Reply Joy August 25, 2014 at 10:52 am

    Ziet er een serieuze portie uit om een voorgerecht te zijn, maar ook o-zo lekker 🙂

  • Reply Eva C. August 25, 2014 at 4:12 pm

    Ffiieuw, ik denk dat je daar even serieus geluk hebt gehad met die laptop. En oohooo, dat naaimachien is zo schoooon!

  • Leave a Reply