Personal

26 before 27 – Update

Wow, it’s been a while since I posted an update on my 26 before 27 list. I wanted to post updates more frequently this year, but it took me a while to finish enough challenges. I’m also nowhere close to finishing my list (I’ve not even finished half of the tasks I’ve set for myself), but I’m still quite happy with the one I did manage to finish. 🙂

Amai, lang geleden dat ik nog eens een update schreef over mijn 26 before 27 lijst. Ik had mij nochtans voorgenomen om dit jaar wat vaker updates te posten, maar het duurde wel eventjes vooraleer ik een aantal zaken van mijn lijst kon strepen. Ik ben er nog niet helemaal (nog niet eens halverwege), maar al bij al ben ik niet echt ontevreden met mijn verwezenlijkingen tot nu toe. 🙂

01. Create something new everyday,  365 days in a row

In my update in February I already mentioned I really had a hard time keeping up with this challenge. Soon after I wrote that I stopped trying, because I had way too much school assignments to be able to keep up with an extra portion of daily creation. Maybe next year or maybe I’ll do another 365 days of drawing. // In mijn eerste update vertelde ik al dat ik het erg moeilijk had met deze opdracht en een tijdje later besliste ik op te geven. Ik had het in het 2e semester vorig schooljaar veel te druk om ook nog eens iedere dag iets nieuws te gaan maken en besloot dat het de extra stress niet waard was. Volgend jaar doe ik misschien een nieuwe poging of misschien ga ik gewoon terug naar een nieuwe versie van 365 Days of Drawing.

03. Make 52 illustrations

I’m not really making a lot of progress with this one, I’ve only finished 7 illustrations until now, so I’m a bit behind.. // Hier heb ik ook nog niet zoveel vooruitgang bij gemaakt, tot nu toe maakte ik nog maar 7 illustraties. Toch wil ik graag nog verder doen met deze uitdaging, het is gewoon te leuk om mij af en toe op een illustratie te smijten (bovendien volg ik in November een illustratie cursus, wie weet maak ik dan wel vooruitgang!)

05. Read thirty books

Jup, I finished this one! Participating in the Read-a-thon helped a lot with this one! That wont stop me from reading more this year, I hope to finish 40 books by the end of the year, so I can up my game next year and make an attempt to read 52 books. 🙂 // Ja hoor, die dertig boeken raakten gelezen! Mede dankzij de Read-a-thon in september Ik ga zeker niet stoppen met lezen nu, integendeel, ik hoop aan 40 boeken te raken dit jaar. Als dat lukt, dan kan ik mijn uitdaging volgend jaar misschien optrekken naar 52 boeken, wie weet.

07. Drink Vodka in Moscow

I went to St. Petersburg and Moscow in April this year and I managed to down some vodka. It made us appreciate vodka more and once in a while we get the bottle out and remember this awesome holiday (of which I still haven’t posted anything, I know, shame on me..) // In arpil trok ik naar St. Petersburg en Moskou en van die vodka werd meer dan eens genipt. We namen het vodka drinken zelfs mee naar huis, want af en toe verschijnt de fles hier wel eens voor een gezellig slaapmutsje.

08. Organise a craft party

I’m actually in the middle of planning this one! So excited it’s finally going to happen, I just have to figure out which crafts we’ll be doing exactly. 🙂 // Ik ben volop bezig met die craft party te organiseren en hopelijk later deze maand gaan we met een groepje vriendinnen gezellig rond de tafel zitten babbelen, knutselen en prutsen. Alleen wat we precies gaan doen, daar ben ik nog niet over uit

09. Go through the 100 Things Challenge

I consider this one as finished even though I’m not really sure I actually have a hundred things less in my house. In August we shoved our little car full of things to donate and drove to the closest second hand store to unload. // Ook al ben ik niet zeker dat er effectie 100 dingen minder in ons huis liggen, toch reken ik deze opdracht als geslaagd. In Augustus staken we namelijk onze auto vol spullen en reden we naar de dichtsbijzijnde kringloopwinkel om alles te doneren.

10. Finish my Chores

I won’t ever be able to finish this list, because it’s always changing. Whenever I strike something off, I probably add two others. But I did make really some progress on my chores list this summer! We finished our stairs, we put up a big part of our Wunderwall, I reorganised my verzameling stofjes,…

13. Prepare a five courses menu

When the Boy had his birthday in September I made him a five course dinner. Can’t remember what it all was, but it definitely was yum (even if I say so myself :p) // Toen het Vriendje in september verjaarde zag ik mijn kans om vijf gangen op tafel te zetten. Ik weet al niet meer wat het was, alleen nog dat het lekker was (al zeg ik het zelf :p)

15. Discover some cool new café’s and resto’s in Ghent

I went the burger tour with this one. Almost all the new resto’s I’ve tried are Gourmet Hamburger resto’s, which suits me fine. We’ve been to Elis Gourmet Burger and to Paul’s Boutique recently and I like really both. We also visited Het Pakhuis, which was absolutely amazing. If anyone has suggestions for awesome places (both burger-related or otherwise) in Ghent, let me know, I would love to visit them. 🙂 // Deze zomer ontdekten we Elis Gourmet Burger en onlangs bezochten we ook Paul’s Boutique. Beiden vielen erg in de smaak, dus de andere burger resto’s in Gent mogen ons ook nog verwachten. Daarnaast brachen we ook een bezoekje aan Het Pakhuis, waar we heerlijk aten. Verder ben ik natuurlijk nog altijd op de uitkijk voor alles wat het bezoeken waard is in Gent, dus als je tips hebt, shoot!

22. Go sketching on location

We went to the Planckendael Zoo at the end of October. We watched a lot of cute animals and I decided that this was a good place for some sketching on location. I also sketched in the Mayer van den Bergh Museum in Antwerp during The Big Draw, so this challenge is completed! // We trokken eind oktober naar Muizen voor een uitstapje in Planckendael, waar ik het perfecte plekje vond om een paar olifanten te schetsen. En daarvoor tekende ik al op locatie in het Mayer van den Bergh museum in Antwerpen tijdens de afgelopen Big Draw daar. Geslaagd puntje dus!

25. Read one Dutch literary classic

I read my classic as part of my the September Read-a-thon. I picked up The Assault by Harry Mullisch and although I liked it, I’m not sure I’ll be reading another Dutch classic soon. I just like reading English books better. // Ik las De Aanslag van Harry Mullisch tijdens de Read-a-thon. Hoewel ik het een leuk boek vond, ben ik toch niet overtuigd dat ik nu vaker Nederlandstalige boeken ga lezen. Ik hou gewoon te veel van Engelstalige boeken. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva C. November 3, 2014 at 7:31 pm

    52 boeken?! Amai, dat is wel heel erg veel 😀

    • Reply plutomeisje November 4, 2014 at 7:52 pm

      Jup, dat is inderdaad veel, maar anders is het ook geen uitdaging natuurlijk. 🙂 Maar eerst zien of die 40 boeken dit jaar nog lukken. 😛

    Leave a Reply