Personal

Last Week [15]

English

Wooow, it’s been ages since I wrote a Last Week post! I was planning on giving an update since the last Last Week post, because I thought it hadn’t been that long, but apparently the last post went up in December. I wouldn’t want to keep you scrolling through my pictures ’till tomorrow morning, so I made a little selection of thing that kept my busy the past two months.Internship at Esign // Stage bij Esign

Internship at Esign // Stage bij Esign
Internship at Esign // Stage bij Esign

In April, May and also a bit in June, I worked as an intern at Esign, a web/graphic design company that was only 10 minutes away from my home by bike. A liked working there, it was a bit cramped because it was a temporary office, but it was also very cosy. There were ice creams, barbecues and blackouts, so we had tons of excuses to go outside and enjoy the sun (we had a little terrace). Don’t be fooled, we also worked very hard!

Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work

In June I slept as little as possible for about 10 days whilst trying to finish as many school projects as I could. This little catch-up was very much needed because at the beginning of June I had quite some unfinished projects. I had a little dip on the 17th of June, but I finished almost everything and could present my work (a little bit proud) on the 18th. Being stress-resistant and being able to work under pressure are two things I’m definitely putting on my resume.

Blogging outside // Buiten bloggen
Chilling in the park // Ontspannen in het park
Eating Pizza at the Watersportbaan // Pizza aan de Watersportbaan
Beach walks // Uitwaaien in Blankenberge

After June 18th work still wasn’t over. We had to finish the final edition of the GDM-Gazet (the student’s paper for our campus). Afterwards there was finally time for some very much needed relaxation. I blogged in open air, I went to the park and stared at the trees and we ate Pizza at the Watersportbaan one night. Last weekend we went to the beach. The weather wasn’t awesome, but since it had been 35°C in Ghent during that week I was very happy with the cool breeze. I think this was a very good start to my holiday.

Read: To All the Boys I Loved Before (♥♥♥), the Percy Jackson and the Olympians series (♥♥♥♥), Rat Queens Vol 1. (♥♥♥♥), Clockwork Angel (♥♥♥) and Clockwork Prince (♥♥♥♥)
Seen: Eastern Promises (♥♥♥♥), Mad Max (♥), V for Vendetta (♥♥♥♥♥), Perks of Being a Wallflower (♥♥♥♥♥)
Made: Nothing, I’m on holiday!

Nederlands

Amaaai, het is echt eeuwen geleden dat ik een Last Week post gedaan heb. Ik dacht dat het nog best wel mee viel, maar neen, ‘t is van December geleden! Ik was eerst van plan om te updaten vanaf de laatste post, maar dan zitten jullie morgen nog steeds door mijn Last Week foto’s te scrollen. Dat ga ik jullie niet aandoen. Het zijn de foto’s van de laatste twee maanden geworden, inclusief snel getekende slechte doodles.

Internship at Esign // Stage bij Esign
Internship at Esign // Stage bij Esign
Internship at Esign // Stage bij Esign

In april, mei en een ook een beetje in juni liep ik stage bij Esign, een web/grafisch design bedrijfje op 10 minuten fietsen van mijn deur. Het was daar gezellig, zij ietwat op elkaar gepropt. Dat heb je met pop-up kantoren. Gelukkig waren er regelmatig ijsjes, barbecues en stroompannes, zodat we een excuus hadden om buiten wat van de zon te genieten. Verder wordt daar ook gewoon gewerkt hoor.

Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work
Graphic Design work

In juni sliep ik 10 dagen zo weinig mogelijk en probeerde ik zoveel mogelijk werk te verzetten. Een kleine (ahum) inhaalbeweging die nodig was om mijn schoolprojecten tijdig af te krijgen. Mijn OMG IK KAN NIET MEER-dip kwam trouwens pas de 17e, de avond voor mijn jury. Niet slecht vind ik dat persoonlijk. (Aanvinken op het CV: stressbestendigheid en presteren onder druk).


Blogging outside // Buiten bloggen
Chilling in the park // Ontspannen in het park
Eating Pizza at the Watersportbaan // Pizza aan de Watersportbaan
Beach walks // Uitwaaien in Blankenberge

Na de 18e volgde er nog een jury, nog een beetje extra stress voor de derde editie van de GDM-Gazet gedrukt te krijgen, maar er kwam ook, eindelijk, ontspanning. Ik blogde in open lucht, ging onder bomen in het park van het goede weer genieten en at ‘s avonds laat pizza aan de Watersportbaan. In het weekend trokken we naar de kust, om daar te genieten van de frisse wind, iets wat erg welkom was na een verstikkend hete week in Gent. Er zijn slechtere manieren om uw vakantie in te zetten.

Gelezen: To All the Boys I Loved Before (♥♥♥), de Percy Jackson and the Olympians serie (♥♥♥♥), Rat Queens Vol 1. (♥♥♥♥), Clockwork Angel (♥♥♥) en ClockWork Prince (♥♥♥♥)
Gezien: Eastern Promises (♥♥♥♥), Mad Max (♥), V for Vendetta (♥♥♥♥♥), Perks of Being a Wallflower (♥♥♥♥♥)
Gemaakt: nougabollen, ik ben met verlof!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply