Books, Freebies

Printable Bookmarks

English
Free printable bookmarks

In my last July Bookish Photo Challenge update I showed a couple of bookmarks I made myself. I thought it be a cool idea to make them available as printable download. You know, so all you bookmark craving peeps out there can use them in your own books.

I made a very handy .pdf with all four bookmarks on an A4 size paper to download. I would suggest printing the bookmarks on a thicker quality of paper. I printed mine on 200g/m² Fabriano Artist Paper, which added the the watercolour effect because of the structure of the paper. I wouldn’t mind having printed them on an even heavier paper. When you print on heavy paper, make sure your printer presets are correct. For very thick paper you often have to use manual input.

bookmarks_01

bookmarks_04

bookmarks_05

Subscribe to receive my free printable bookmarks in your inbox

* indicates required bookmarks_07

bookmarks_10

Where do you find your bookmarks normally? Do you make your own, collect them on travels or find them somewhere else?

Nederlands
Free printable bookmarks

In mijn laatste July Bookish Photo Challenge update toonde ik een paar zelfgemaakte bladwijzers. Ik dacht dat het wel cool zou zijn moest ik mijn set van bladwijzers beschikbaar maken om te downloaden. Ge weetwel, voor al die bladwijzer-loze zielen een handje te helpen om de juiste bladzijde in een boek terug te vinden.

De bladwijzers staan met 4 op één A4 blad in een handig pdf-je, klaar om te downloaden. Zelf printte ik mijn bladwijzers af op 200g/m² Fabriano Artist Paper. Het papier heeft een beetje een korrel waardoor het waterverf-effect van de bladwijzer nog meer naar voor komt, vind ik zelf. Ik zou alleszins aanraden om de bladwijzers op dik papier te printen (persoonlijk vind ik dat die van mij op nog zwaarder papier hadden gemogen). Wel opletten bij printen op dik papier dat de instellingen de printer juist staan. Bij heel dik papier moet je bij de meeste printers voor de manuele invoer kiezen (i.p.v. het papier in de lade te leggen).

bookmarks_01

bookmarks_04

bookmarks_05

Schrijf je in op mijn e-mail lijst om de bladwijzers in je mailbox te ontvangen

* indicates requiredbookmarks_07

bookmarks_10

Waar halen jullie normaal jullie bladwijzers? Maak je die zelf, gebruik je oude rekeningskes of ben je zo iemand met een hele verzameling bladwijzers van op allerlei reizen en daguitstapjes?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply