Personal

Last Week [16]

English

Every other week I post an update in word and picture on whatever happened in my life. Unless I haven’t taken any pictures of course.

Last Week - 30 Day Shred
Last Week - DIY Handbag
I started the 30 Day Shred for the second time and had a hard time keeping up with it, especially on the days that it’s hot! // I also tried making the Robin bag I started last summer, but after staring at it for a while, I was completely confused and I put it aside again. Maybe on the third trial it’ll get finished.

Last Week - Bookshopping
Last Week - Reading How Blogs Work
I went bookshopping at my favourite stores in Ghent. I love those shops, they’re full of new places to discover and adventures to have! // I also finished How Blogs Work by Stephanie Duval. I was impressed by this book. The further I got in it, the more I felt motivated and the more I wanted to start experimenting with new things on my blogs and on my social media. I still need to reread the first part of the book, because it’s been a while since I started it, but after that I’ll put up a review!

Last Week - Making a Mason jar lamp
Last week - Homemade ice cream
I’ve been wanting to make my own mason jar lamp for ages! I couldn’t find the material I needed though. I ordered everything online and put my first lamp together in an hour maybe. it’s rather simple and I really love it! I’m planning on writing a DIY as soon as I find the time to take the pictures. // I made homemade ice cream. It’s so delicious!

Last Week - BBQ time!
Last Week - Yawning kitty
The Boy and I finally had our first barbecue of the year! It was so yum! // Loki bonus time! I wanted to take a photo of him sleeping on the bed, because he’s ridiculous cute, but he woke, with the biggest yawn.

Nederlands

Om de twee weken gooi ik een update online, in woord en beeld, over wat er de laatste twee weken allemaal gebeurd is in mijn leven. Op voorwaarde dat ik foto’s genomen heb natuurlijk!

Last Week - 30 Day Shred
Last Week - DIY Handbag
Tweede keer 30 Day Shred. Afzien! // Ik begon ooit aan de Robin tas vorige zomer en wou hem afwerken, maar na een half uur was ik er nog altijd niet uit hoeveel stukken ontbraken en welke ik nog moest knippen. Het zal voor een volgende keer zijn.

Last Week - Bookshopping
Last Week - Reading How Blogs Work
Boekwinkelen in een van mijn favoriete winkels in Gent. // Ik bestuurde heel flink How Blogs Work van Stephanie Duval en was onder de indruk van het boek. Hoe meer ik vorderde, hoe meer ik zin heb om nieuwe dingen voor op mijn blog en mijn sociale media dingen te verzinnen. Ik moet wel nog eens het eerste deel herlezen, want toen was ik niet zo geconcentreerd aan het lezen. Daarna volgt mijn review!

Last Week - Making a Mason jar lamp
Last week - Homemade ice cream
Ik wil al een jaar een lamp van een bokaal maken, maar ik kon nooit de nodige materialen vinden. Uiteindelijk bestelde ik alles online. De lamp zat op een uurtje in elkaar, want moeilijk was het niet. Die tutorial komt er aan! // Nog gemaakt afgelopen week: zelfgemaakte speculaas ijs (volgens dit recept). Yum!

Last Week - BBQ time!
Last Week - Yawning kitty
Het Vriendje en ik hielden onze eerste barbecue van het jaar. Goed weer, goed eten, genieten! // Loki-bonus! Ik wou hem fotograferen terwijl hij schattig lag te slapen, maar hij werd wakker, met een gigantische geeuw. ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply