Personal

Last Week [17]

Normaal gooi ik om de twee weken een Last Week update online, maar vorige week was ik nog hard aan het proberen om zo snel mogelijk als grafisch vormgever af te studeren. Gelukkig was dat niet het enige wat ik de voorbije weken deed (al scheelde het niet veel).

Last Week - Uprooted
Last Week - Sleeping Loki

Ik deed mee aan de Verbeelding read-a-thon en ging heel goed van start, met het fantastische Uprooted. De 460 pagina’s vlogen erdoor, ook al wou ik niet dat het boek eindigde. Daarna zat ik met een serieuze book hangover en slaagde ik er niet in om nog veel te lezen. Dan maar knuffelen met een slapende Loki.

Last Week - Bummer Book Delivery

Mijn hardcover versie van Nimona kwam, na lang wachten, aan. Mijn enthousiasme over mijn nieuwe aanwinst daalde helaas al heel snel, want in de bovenkant van mijn nieuwe boek zat een grote snede. Nadat ik het internet om hulp gevraagd had (is terugsturen voor zoiets overdreven of ok?), nam ik contact op met de Bookdepository chat. Vijf minuten later was er al een nieuwe versie naar mij onderweg, zonder enig gezaag. Whoop voor boekenverkopende bedrijven die begrijpen dat een nieuw boek niet beschadigd mag zijn!

Last Week - DIY Mason Jars

Last Week - Shooting of Emperor movie in Ghent

Ik geniet nog steeds van mijn zelfgemaakte bokaallampen, ze zorgen hier iedere avond voor wat extra gezelligheid. Ook gezellig waren de opnames voor Emperor die plaatsvonden in Gent. De Graslei en omgeving werden in 16 eeuwse stijl aangekleed en op de middag konden we de kostuums van de voorbij wandelende figuranten van dichtbij bewonderen.

IMG_20150826_223703 IMG_20150903_224701

Eind augustus begon dan plots de herfst, wat voor visueel interessante afwisseling zorgde. Telkens ik uit het raam keek, was het licht boven de omliggende tuinen helemaal anders. Ik was er alleszins niet rouwig om, aangezien ik de laatste week continu naast het raam en voor mijn computer zat, aan het werk om mijn bachelorproef tot een goed einde te brengen. De laatste dag van augustus volgde de presentatie van de huisstijl die ik voor Open Belgium ontwierp, wat volgens mij goed verliep.

Last week -after party cake for breakfast

Dit weekend was het dan weer belachelijk druk. Vrijdag spelletjesavond in Blankenberge, zaterdag vierden mijn ouders hun 30e huwelijksverjaardag en hielp ik de hele dag mee met opstellen, vieren en afbreken van al het feestgedoe. Vandaag vierden het Vriendje en ik zijn verjaardag, zij het nogal lichtelijk geradbraakt. Dat verklaart ook meteen waarom er taart op mijn ontbijtfoto deze ochtend/middag verscheen. En waarom ik met moeite mijn blogposts voor dit weekend geschreven kreeg (en waarom die Engelse vertaling er echt niet mee af kon #oops).

Gelezen: The Girl with all the Gifts (♥♥♥♥), The Art of Aksing (♥♥♥♥), Uprooted (♥♥♥♥♥), Nimona (♥♥♥♥), Wolf in White Van (♥)
Gezien: Edge of Tomorrow (♥♥♥), Mad Max II (♥), A Beautiful Mind (♥♥♥), Apollo 13 (♥♥♥♥)
Gemaakt: een zonnewering en een stel bokaallampen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply