Books

Summer Bookhaul

Summer Bookhaul - All the book I bought from June untill September

Boehoe, ik had gehoopt om hiervan een vlog te maken, maar het komt er niet van om mijn boekenbuit opnieuw te filmen. Dan maar als een korte lijstjespost, want ik kan moeilijk boeken blijven verzamelen en ondertussen hopen dat ik het *ooit* ga vloggen. Ik heb mij een beetje laten gaan tijdens de zomermaanden. Ik kocht in totaal 20 boeken (of boekjes, want er zijn ook zeven Pinguin Little Black Classics bij).

Tweedehands

Vijf boeken kocht ik tweedehands (en hardcover!), kwestie van mijn portefeuille een beetje te sparen. Ik kocht mijn tweedehandse boeken allemaal, op eentje na, op de Amazon.de site. Ik ben serieus content van mijn tweedehandse Amazon aankopen. Het is toch altijd een beetje bang afwachten of “sehr gut” echt wel een boek in goede staat gaat opleveren. Clockwork Angel vond ik dan weer tweedehands op Kapaza, waar ik eigenlijk een beetje per toeval ben gaan zoeken omdat ik het boek niet goedkoop op Amazon vond. Ook dat boek kwam in goede staat aan.

 • Cassandra Clare – Clockwork Angel
 • Cassandra Clare – Clockwork Princess
 • Christopher Paolini – Eragon
 • Christopher Paolini – Brisingr
 • Erin Morgenstern – The Night Circus

Nieuw (en shiny as fuck)

De overige boeken kocht ik allemaal nieuw. Drie aankopen (Te veel verdriet voor één hart, Chew en de 7 Pinguin Little Black Classics) kocht ik in het kader van mijn maandelijkse aankoop bij lokale boekhandels. De andere boeken bestelde ik online of vond ik op het Boekenfestijn.

 • Cassandra Clare – Clockwork Prince
 • J.R.R. Tolkien – The Legend of Sigurd & Gudrún
 • Ed Franck, met prenten van Carll Cneut – Te veel verdriet voor één hart
 • Noami Novik – Uprooted
 • John Layman – Chew, vol. 1
 • Noelle Stevenson – Nimona
 • Pablo Neruda – The Sea and the Bells
 • Kirsty Logan – A Portable Shelter
 • Charlotte Perkins Gilman – The Yellow Wall-Paper
 • Aesop – The Dolphins, the Wales and the Gudgeon
 • Sapho – Come Close
 • Walt Whitman – On the Beach at Night Alone
 • Honoré de Balzac – The Atheists Mass
 • Sophocles – Antigone
 • Michel de Montagine – How We Weep and Laugh at the Same Thing

Twintig boeken op drie maanden vind ik nog goed meevallen (vooral omdat ik die Pinguin Little Black Classics eigenlijk als één boek zie, dan heb ik er ‘maar’ 14 gekocht :p). Dat ik ondertussen al 8 van die boeken (+ 1 Pinguin Little Black Classic) gelezen heb, helpt ook wel tegen het schuldgevoel. Mijn te-lezen-plank is er  alleszins niet veel voller op geworden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply