Projects

Last Week [18]

EnglishLast Week

Whoops, it’s already Monday! You may have noticed I didn’t post anything last week, which means I failed my 27 days of blogging challenge. After I quit trying I filled my days with finishing small house tasks that I’ve been putting of for ages, reading and spending way too much time in the bad tub.
A holiday of sorts.

Last Tuesday I was trying really hard (and getting irritated) to think of a cool idea for Monday’s blogpost. After spending almost a whole day thinking/surfing Pinterest for inspiration, I gave up. From the start of this challenge I had a hard time keeping up, often posting my blogpost only the last minute. It felt too much like work and too little like fun. I’m not sure I will give this a second shot (although, you never know).

Last Week - Making a photobook

Last Week - Caught in the rain

Last Week - Making my 2016 agenda

Last Week - Handmade notebooks and panda-pencil case

The rest of the week I spent reading books, made a photobook for my Instagram photos, at pizza way too often (and got caught in one of the first real autumn showers), worked at my 2016 agenda, tried making a traveller’s journal without using a piece of leather and made some new sewing projects (a baby blanket and a panda pencil case). Half of those things are tutorials-to-be. I’ll be putting them up in the next couple of weeks. Plenty of DIY ideas now.

Read: More Than This (♥♥♥♥), Daughter of Smoke and Bone (♥♥♥), Harry Potter and the Philosopher’s Stone (audiobook – ♥♥♥♥), The Arrival (♥♥♥♥)
Seen: QI Season 8 (♥♥♥♥)
Made: IG photo booklet, baby blanket, Panda-Pencil cas, yoghurt-cake

Nederlands

Last Week

Whoops, we zijn al maandag! Zoals jullie wellicht wel opgemerkt hebben: ik ben er niet in geslaagd om 27 dagen aan één stuk te bloggen. Na mijn opgave kon ik mijn blog een week lang niet zien (schaamte, gebrek aan inspiratie,…) en vulde ik mijn dagen met lang vergeten klusjes af te werken, lezen en veel te lange baden. Vakantie eigenlijk.

Vorige dinsdag was ik nog volop aan het foeteren omdat ik na een volledige dag denken/inspiratie zoeken op Pinterest nog altijd geen insteek had voor de post van maandag en toen dacht ik: “genoeg!” Want veel plezier beleefde ik niet aan mijn experiment (vooral veel stress en veel schuldgevoel wanneer er weer eens een post te laat online kwam). Aangezien ik het niet zo een geweldige ervaring vond (blogposts inplannen is echt wel heel belangrijk om zoiets vol te houden), ben ik niet zeker dat er nog een poging twee komt. Al weet ge nooit natuurlijk (iets met een ezel en een steen).

Vorige Week - Instagram fotoboekje in de maak

Vorige Week - Natte kennismaking met het eerste herfstweer

Vorige Week - Ontwerpen van mijn agenda voor 2016

Vorige Week - Handgemaakt notitieboekje en een panda-pennenzak

De rest van de week spendeerde ik tussen de boeken, werkte ik aan een fotoboekje voor Instagram foto’s, ging veel te vaak pizza eten (en raakte drijfnat dankzij een plotse stortbui), werkte aan mijn agenda voor 2016, vogelde uit hoe ik zelf een Traveller’s journal in elkaar kon steken zonder een lap leer te gebruiken en werkte twee nieuwe naaiprojectjes af (een baby-dekentje en een panda-pennenzak). De helft van die dingen zijn tutorial materiaal dat hier de volgende weken gaat verschijnen. Aan DIY-ideeën heb ik duidelijk geen gebrek.

Gelezen: More Than This (♥♥♥♥), Daughter of Smoke and Bone (♥♥♥), Harry Potter and the Philosopher’s Stone (audiobook – ♥♥♥♥), De Aankomst (♥♥♥♥)
Gezien: QI Season 8 (♥♥♥♥)
Gemaakt: IG fotoboekje, baby-dekentje, Panda-Pennenzak, yoghurt-cake

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply meisje September 21, 2015 at 7:58 pm

  Wel, groot gelijk! Als je er geen plezier meer aan hebt moet je ermee stoppen.
  Ben benieuwd naar je tutorials, want mooie panda-pennenzak 🙂

 • Reply fieke September 21, 2015 at 8:56 pm

  Niks moet!
  ‘k Ben benieuwd naar je agenda. Schrijf je daar, net zoals vorig jaar, een apart blogpostje over? 🙂

  • Reply plutomeisje September 21, 2015 at 9:09 pm

   Een blogpost, een tutorial en een printable! 😉

   • Reply fieke September 22, 2015 at 8:58 am

    Woohoo! Daar kijk ik alvast naar uit 🙂

 • Reply Elisse September 22, 2015 at 2:14 pm

  Woehoe voor veel DIY-projectjes! Leuk! Minder fijn dat je uitdaging niet gelukt is, maar kan me best voorstellen dat zoiets heel stressvol kan zijn! Ik zou het je alleszins niet nadoen hoor!

  • Reply plutomeisje September 23, 2015 at 8:15 pm

   Goh, ‘k denk dat het op zich wel doenbaar is, maar ge moet genoeg content hebben die je op voorhand kunt inplannen. Ik had echt niets op voorhand geschreven en had maar ideeën voor de helft van de dagen, dusjah, niet zo heel vreemd dat mislukt is. :p

  Leave a Reply