Projects, Workspace

Workspace Wednesday

I worked hard on a couple of DIY projects these past weeks, but alas, nothing is finished yet (although all are “almost”). I’m very excited about these projects and wanted to give a little sneak peek as to what projects have occupied my workspace.

I worked hard on my 2016 agenda, which is now finished! If it wasn’t for the bad weather and the lack of light, I would’ve finished my DIY post today, but you can expect the (first) post tomorrow! It’s always nice when you finish a big project and I’m really happy I finished this one. I did underestimate making the illustrations for each month a bit.

Workspace Wednesday - Some projects I'm working onWorkspace Wednesday - taking breaks with homemade cake

I also got some other DIY’s upon my sleeve. Most of them are Christmas themed. Hopefully the weather will be nice the next couple of days, so I can get on photographing everything. Apart from all the DIY-ing and crafting, I also made cake. Which was awesome. 😉

Workspace Wednesday - Working on the 2016 agenda Workspace Wednesday - Working on the 2016 agenda

I also put some extra effort in my photography, I don’t know if you can tell? Hopefully you can (although, not all my photos are up to the standard I want them to be). I try to keep the information from Shoot! in the back of my mind and I think I can see some progress…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply An November 25, 2015 at 10:08 pm

  Joepie! Ik ga je agenda zeker gebruiken! Moest je nog op zoek zijn naar gekleurde elastiek, in de Flying tiger hebben ze verschillende kleurtjes tussen het knutselgerief hangen.

  Ik ben zelf ook al aan de slag gegaan met witte klei om nog wat kersthangers te maken. Komt ook snel op de blog, maar moet net als jij wachten tot er nog eens daglicht is voor de foto’s, het weekend dus.

  • Reply plutomeisje November 25, 2015 at 10:51 pm

   ‘k Heb uiteindelijk mijn elastiek online besteld en daarna bedacht dat ze dat waarschijnlijk eerder bij winkels met tekenbenodigdheden en papierwaren enzo gingen hebben. Bij de Schleiper lag er dus ook. Voor een volgende keer weet ik dat nu. :p

   Foto’s nemen is echt frustrerend momenteel. ‘s Ochtends is er hier vaak te fel ochtendlicht en vandaag kon ik om 15u al geen foto’s meer nemen omdat te donker aan het worden was! Dus ja, weekend foto shoots! Ben wel benieuwd naar uw kersthangers, volgens mij kunt ge veel kanten uit met die klei.

 • Reply Carolien - On a Healthy Adventure November 27, 2015 at 9:34 am

  Zalig om creatief bezig te zijn! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van je agenda 🙂

  • Reply plutomeisje November 27, 2015 at 7:41 pm

   Mijn eerste post staat daarover nu online!
   En ik heb momenteel heel veel geluk dat ik mij gewoon kan uitleven (en ondertussen een beetje op zoek ben naar werk)! 🙂

  Leave a Reply