Op het Nachtkastje

Verdorie, nog altijd dezelfde boeken die op mijn nachtkastjes & opnieuw in mijn boekenkast liggen. ‘t Zal tijd worden dat ik eens van altijd dezelfde cursussen af ben, zodat er hier weel aan Kultuur kan gedaan worden! Lazy middagen met boek, nietsdoend terwijl u kot overhoop ligt… Ik ben voor!

Helemaal bovenaan de stapel: New Moon van Stephenie Meyer

Ik vond het eerste boek van de reeks echt schitterend, grappig geschreven, vlot lezend en ‘t gaat over vampieren… Ik en vampieren… dat heb ik al uitgelegd in een blog-post (nl. die over Twilight). ‘t Ligt ondertussen wel al een tijdje bovenaan. ‘k Heb blijkbaar moeite met afscheid te nemen van deel 1 :p

Daaronder liggen:

* Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol van Dimitri Verhulst. Ooit (jaaaaren geleden :p) naar de Nachten gegaan en ever since is het er niet van gekomen om iets van hem te lezen. Nu heb ik dankzij de humo actie van een paar maand geleden toch één van zijn boeken in mijn bezit en dankzij de examens ben ik er ook nog eens aan begonnen. Dankbaarheid alom.

En op de Wishlist

* Mrs. Frisby and the Rats of NIMH van Robert C. O’Brien ( I <3 de film, nu wil ik graag het boek eens lezen ^-^)

* The Novice van Trudi Canavon, deel twee van de Black Magician Trilogy.

En eerder gelezen:

* Death Note Vol. 01 Boredom van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata (heb de anime niet volledig gezien, ga dan maar de manga’s lezen). Ik kijk al uit naar Vol.2, maar moet het eerst nog in mijn handen krijgen aan een schappelijke prijs. Ondertussen wel een paar ander interessant manga’ s gevonden en gelezen op internet. Zoek naar Bakuman (ontdek net dat het van dezelfde kerels is als van Death Note, cool ^-^) en naar XBlade.

* Twilight van Stephenie Meyer

*Sin City – The hard Goodbye van Frank Miller. Yup me loves comics! ^-^

* Jaguar van Jan Boschaert, meer gestrip.. Ik kijk vol verwachting uit naar overschotjes zakgeld zodat ik nummer 2, 3 & 4 kan kopen..