Lijstjes

Zoals veel mensen heb ik een kleine verslaving aan lijstjes. De voldoening bij het afstrepen van een puntje van de lijst is de kick waarvoor ik hele dagen lijstjes zit te verzinnen. Een groot deel van die lijstjes raken in vergetelheid, maar er zijn er een paar die ik absoluut wil (ont)houden en delen met jullie.

  • The Wishlist: zodat andere mensen weten wat ze mij kunnen kopen voor mijn verjaardag/kerstdag/… en omdat ik zelf niet zou vergeten wat ik eigenlijk allemaal wel niet wil kopen. Alsof dat nog niet genoeg is probeer ik ook maandelijks een imaginaire shoplog bij te houden, kwestie dat het allemaal niet verwarrend wordt.
  • 24 before 25: mijn uitdaging voor mijzelf die loopt van 25 januari 2012 tot 24 januari 2013. Me = enthousiast! Lees meer over mijn vorige uitdagingen hier & hier.
  • Op het nachtkastje: Niet echt een afstreeplijstje, maar een lijst die ik hoop aan te vullen met de talrijke boeken die onder mijn ogen passeren. Helaas kan ik mij niet meer zo goed concentreren op een boek als vroeger, waardoor de lijst niet echt opschiet. Zucht.

No Comments

Leave a Reply