The Wishlist…

Iedere mens heeft wel een verlanglijstje, bij de ene is dat al wat langer dan bij de andere. Het leek me leuk om voor mijzelf eens een lijstje te maken met een paar dingen waar ik van droom. Sommige zijn al iets haalbaarder dan anderen, sommige zijn gewoon zotte “had ik  Alles wat er in de donkere krochten en kronkels van mijn hartje begeerd wordt.. miljoen, wat zou ik daar mee doen” dromen, maar wie weet lukt het wel om hier het één en andere af te strepen dit jaar. 🙂2013 - Wishlist

2013 – Wishlist by plutomeisje

kerstmiswishlist

 

Voor Kerst maakte ik een nieuw lijstje (in deze blogpost), maar alles op één plaats in misschien toch nog een beetje handiger, dus dit is mijn einderjaarsaanvulling. 🙂

1 Comment

  • Reply Myriam October 11, 2013 at 10:46 pm

    Zo’n vossentas heb ik gekocht bij LaLisette! Ik ben er helemaal blij mee, en hij is erg praktisch als je niet veel moet meenemen. Een retroradio en zo’n ‘kaartenhouder-rek’ staan ook nog op mijn verlanglijstje.

  • Leave a Reply